Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila: Anul acesta vrem deja sa pornim constructia de crese in Romania. in fiecare judet este nevoie sa construim crese

B1 B1,
Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila: Anul acesta vrem deja sa pornim constructia de crese in Romania. in fiecare judet este nevoie sa construim crese

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, promite demararea, in acest an, a unui program national de construire de crese. Pentru asta, oficialul guvernamental spune ca vor fi schimbate normativele, care sunt in vigoare. continuă pe B1

CSEKE ATTILA: Nu sunt pesimist nici de felul meu, dar in acest Guvern chiar sunt optimist

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attilia, afirma ca este optimist in privinta bugetului de care ministerul pe care il conduce va beneficia in acest an, aratand ca, pentru investitii, bugetul nu va fi unul mai mic decat cel de anul trecut.

Ministrul Dezvoltarii anunta ca vor avea loc restructurari la nivelul Inspectoratului de Stat in Constructii

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, afirma ca la nivelul Inspectoratului de Stat in Constructii vor avea loc restructurari, in sensul in care inspectoratele regionale din aceasta structura urmeaza a fi desfiintate. Cseke a explicat ca exista inspectorate regionale in constructii fara inspectori, dar si inspectorate unde exista sefi, dar nu exista subalterni.

CSEKE ATTILA: Ministerul Dezvoltarii va demara un program national de construire de crese

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cseke Attila, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca anul acesta va demara un program national de construire de crese, mentionand ca Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana la acest capitol, transmite Agerpres.

Cseke Attila: PNDL-ul nu mai e la pixul unui politician Avem mii de contracte de finantare pe obiective de investitii. Unde sunt nereguli vom lua masuri

Cseke Attila UDMR), ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, a declarat ca Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) nu mai e la pixul unui politician, ca azi sunt mii de.

Sorin Cimpeanu ameninta cu demisia daca Ministerul Educatiei va avea anul acesta un buget mai mic decat in 2020

Ministrul Sorin Cimpeanu a dat de inteles ca va demisiona daca Ministerul Educatiei nu va beneficia anul acesta de un buget mai mare decat cel din 2020. Am afirmat public, in mod repetat si deliberat,.

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta. Avocata sa a facut anuntul momentului

Vesti bune pentru Liviu Dragnea. Politicianul ar putea iesi din inchisoare mai repede decat se astepta. Avocata lui Dragnea a facut anuntul momentului in lumea politica din Romania. Ce se va intampla cu iubitul Irinei Tanase. Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta Pentru Liviu Dragnea lucrurile par sa se schimbe in viitorul .

Pensiile de peste 5.000 de lei care cresc anul acesta. Cine sunt si ce au facut in viata acesti pensionari

Milioane de pensionari au asteptat pana acum sa afle ce se va intampla cu pensiile anul acesta. Anuntul a fost facut recent de presedintele PNL, Ludovic Orban. Astfel, presedintele PNL,.

Buget 2021. Ce se intampla anul acesta cu sporurile bugetarilor romani

Premierul Florin Citu a anuntat ca Legea bugetului pe anul acesta a fost finalizata si va fi facuta publica miercuri dimineata cel tarziu. Pentru ca Romania si-a asumat o tinta de deficit in jur de 7%,.

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021 Nicusor Dan: Anul acesta ne propunem sa facem 53 km

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021, cu un segment de 13 km din Rahova, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Acesta este unul dintre cele cinci tronsoane programate pentru 2021, care insumeaza 53 km, valoarea investitiei fiind de 300 milioane lei, bani de la bugetul local. in paralel, dupa finalizarea licitatiilor, Primaria Capitalei va incepe lucrarile de modernizare si cu cei 300 milioane de euro, bani europeni, insa este putin probabil ca santierele sa inceapa in 2021.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )