Libnet.ro
UNICEF

19:15

CTP e impresionat de Simona Halep. Principalul castig e relatia cu noul antrenor

Playtech Playtech,
CTP e impresionat de Simona Halep. Principalul castig e relatia cu noul antrenor

Cristian Tudor Popescu a urmarit meciul castigat de Simona Halep in fata americancei Venus William in optimile de la Miami Open. Jurnalistul s-a aratat impresionat de jocul Simonei, care nu a avut probleme sa o invinga pe adversara sa si sa se califice in sferturi. CTP este de parere ca Simona Halep a luat cea [] . continuă pe Playtech

Simona Halep Venus Williams. Ce atuuri are americanca si cum poate profita Simona de asul din maneca

Meciul Simona Halep Venus Williams se joaca in optimile de finala ale turneului Miami Open, luni seara, de la ora 22:00. Sportiva din Statele Unite ale Americii cateva atuuri in fata numarului 3 mondial, dar Simona are un as in maneca si poate profita de el. Venus Williams a ajuns in optimi la Miami [] .

Simona Halep Venus Williams Live Video, in optimile de finala de la Miami Open

Simona Halep Venus Williams se joaca luni, 25 martie, in optimile de finala ale turneului Miami Open. Partida dintre cele doua sportive va fi transmisa de postul de televiziune Digisport. Meciul incepe la ora 22:00 si poate fi urmarit si in format live video online. Simona Halep si Venus Williams s-au intalnit de 6 [] .

Simona Halep e in sferturi la Miami. Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Miami Open cu o victorie categorica in fata americancei Venus Williams, scor 6-3, 6-3. Fostul lider mondial a terminat meciul intr-o ora si 13 minute si continua cursa spre locul 1 in clasamentul WTA. Este impresionant. Sunt fericita ca pot reusi aceste lucruri. Munca pe care am depus-o [] .

LiveText Simona Halep vs Venus Williams 6-3, 4-1

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams in optimile turneului de la Miami. Cele doua s-au mai confruntat de sase ori pana in acest moment, fiecare castigand cate trei dueluri Simona a invins in ultimele trei dispute). Partida este transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, despre confruntarea cu Venus Williams: Nu o sa spun ca o sa fie usor pentru ca am castigat ultimele trei meciuri cu ea

Calificata in optimile de la Miami, Simona Halep va da in aceasta faza a competitiei peste Venus Williams. Sportiva noastra a castigat ultimele trei dueluri directe, dar spune ca nu se va gandi prea mult la acest lucru. Nu o sa spun ca o sa fie usor pentru ca am castigat ultimele trei meciuri cu ea, a precizat Halep. Duelul va incepe undeva dupa ora 22:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep - Polona Hercog Online Stream Live Video Digisport

Simona Halep - Polona Hercog Online Stream Live Video Digisport Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat fara probleme, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Polona Hercog 5-7, 7-6(1), 6-2 / Nervii, revenirea si calificarea in optimi

Simona Halep a avut parte de un meci epuizant in turul al treilea al turneului de la Miami. Polona Hercog 93 WTA) s-a demonstrat a fi o adversara mai dificila decat spunea clasamentul WTA majoritatea adversarelor isi ridica nivelul impotriva romancei), insa principala adversara a Simonei a fost chiar ea insasi in partida disputata pe Hard Rock Stadium. Nervoasa mai tot timpul, Simona s-a razbunat de mai multe ori pe racheta sa, a vociferat pe toata durata duelului a criticat pe rand fileul, loviturile sale in lung de linie si orice nu i-a convenit), insa a demonstrat determinare si a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 7-5, impunandu-se in cele din urma cu 7-61), 6-2, dupa doua ore si 49 de minute de joc. Simona s-a calificat in optimi, unde o va intalni pe Venus Williams 6-3, 6-1 vs Daria Kasatkina).

WTA Miami: Duel intre Monica Niculescu si Simona Halep in optimi la dublu; Begu si Buzarnescu, eliminate in primul tur

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, faza in care va intalni echipa Simona Halep/Julia Goerges Romania/Germania).

Simona Halep, VICTORIE in turul doi la Miami Open (VIDEO)

Simona Halep locul 3 WTA) a castigat meciul jucat cu americanaTaylor Townsend locul 96), calificandu-se in turul trei al turneului Miami Open, relateaza wtatennis. com. Simona Halep s-a impus lejer cu.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, calificare lejera in turul trei (6-1, 6-3 cu Taylor Townsend)

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami Premier Mandatory) dupa o victorie fara emotii 6-1, 6-3) reusita impotriva jucatoarei Taylor Townsend SUA - 96 WTA). Meciul a curs intr-o singura directie, Simona respectandu-si statutul de mare favorita. Halep a avut nevoie de doar 63 de minute pentru a trece in faza urmatoare a competitiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )