Libnet.ro
UNICEF

08:30

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami si e pe locul 2 WTA

Playtech Playtech,
Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami si e pe locul 2 WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open si a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5. Simona e la un singur pas sa redevina numarul 1 mondial. Sportiva noastra va intalni in semifinalele turneului de la Miami invingatoarea dintre cehoaicele [] . continuă pe Playtech

Simona Halep joaca azi pentru un loc in semifinale la Miami. La ce ora se confruntarea cu Qiang Wang

Simona Halep, numarul 3 mondial, o intalneste pe chinezoaica Qiag Wang 18 WTA), in sferturile de finala ale turneului de la Miami.

Simona Halep, victorie magnifica la Miami VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 9. 428 dolari, duminica,.

Simona Halep, drum liber spre prima pozitie WTA. Naomi Osaka, eliminata in turul 3 la Miami, Serena Williams a abandonat

Japoneza Naomi Osaka, Nr. 1 mondial, a fost eliminata sambata in turul 3 al turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 9. 428 dolari, in timp ce fosta regina a tenisului feminin Serena.

VICTORIE! Simona Halep a demolat-o pe Wang si este in semifinalele turneului de la Miami, unde va juca cu LOCUL 1 MONDIAL pe masa

Simona Halep 2 WTA) este la un singur meci distanta de a redeveni prima tenismena a lumii, dupa ce a invins-o pe Qiang Wang, 6-4 / 7-5, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde va da pe.

Simona Halep Venus Williams Live Video, in optimile de finala de la Miami Open

Simona Halep Venus Williams se joaca luni, 25 martie, in optimile de finala ale turneului Miami Open. Partida dintre cele doua sportive va fi transmisa de postul de televiziune Digisport. Meciul incepe la ora 22:00 si poate fi urmarit si in format live video online. Simona Halep si Venus Williams s-au intalnit de 6 [] .

Simona Halep, in sferturile de finala ale Miami Open, dupa o victorie cu 6-3, 6-3, cu Venus Williams

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 43 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Simona Halep, meci de senzatie cu Wang la Miami. Revenire de la 1-5 si calificare in semifinale

Simona Halep a castigat primul set cu 6-4. Apoi in setul secund a fost condusa cu 5-1, apoi5-4 si 40-0 pe propriul serviciu, insa a revenit miraculos si facut 5-5 in aplauzele publicului. Halep a.

Simona Halep, meci de senzatie cu Wang la Miami

ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a doua favorita, o infrunta la aceasta ora pe Qiang Wang China), cap de serie numarul 18, in sferturile.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep a intalnit-o pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )