Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM Bucuresti ramane fara una dintre cele mai valoroase jucatoare

Online Sport Online Sport,
CSM Bucuresti ramane fara una dintre cele mai valoroase jucatoare

Jucatoarea in varsta de 32 ani din Serbia o va parasi pe vicecampioana Romaniei la finalul sezonului actual. continuă pe Online Sport

CSM Bucuresti se scufunda? Echipa pierde una dintre cele mai bune handbaliste, prezentata de o alta grupare

Legitimata initial la CSM Bucuresti, Andrea Lekic, tocmai a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu formatia din Muntenegru.

Plecare de marca de la CSM Bucuresti - Ce vedeta va parasi gruparea bucuresteana

CSM Bucuresti se va desparti la finalul acestui sezon de una dintre cele mai importante jucatoare, informatia fiind confirmata de site-ul oficial al gruparii Buducnost Podgorica.

Cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu

Gratie stilului ei direct si asumat de a vorbi, Dana Budeanu a devenit una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pe YouTube si Instagram, dar si cea mai controversata. Designerul vestimentar se poate lauda insa si cu o serie de aparitii memorabile, atat in sedinte foto, cat si in putinele aparitii publice. Acestea sunt doar cateva din cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu.

Faze tari: 5 dintre cele mai scumpe alimente produse in jurul lumii; Un barbat a incercat sa plateasca o politista sub acoperire pentru sex cu un hamburger

Proiect inedit la Paris: De ce sa aduci oi la turnul Eiffel. Preacuviosul android: Un templu budist din Japonia are un preot robot.

Mai ceva ca-n telenovele! Pamela Anderson s-a despartit de noul ei sot dupa 12 zile!

Desi a fost mereu considerata a fi una dintre cele mai sexy si mai ravnite femei din lume, iata ca asta nu ii garanteaza Pamelei Anderson succesul in amor! Actrita s-a despartit de noul ei sot dupa doar 12 zile! .

Cele mai stilate aparitii de la Premiile BAFTA 2020

Gala de decernare a Premiilor BAFTA 2020 a fost, ca in fiecare an, nu doar un eveniment dedicat cinematografiei britanice, ci si un fashion show in toata regula! Iata cateva dintre cele mai stilate aparitii ale vedetelor pe red carpet! .

incepe Galmed, unul dintre cele mai importante congrese medicale din Romania, destinat studentilor, farmacistilor si medicilor rezidenti

Evenimentul stiintific si educational se va desfasura in perioada 12-15 martie 2020, iar cele 4 zile de congres vor fi destinate atat conferintelor si workshop-urilor pe teme de interes actual din domeniul sanatatii, cat si prezentarilor de lucrari stiintifice.

Haley Reinhart pe 14 mai la LOFT Lounge in Bucuresti

Haley Reinhart, una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, pe 14 mai la LOFT Lounge .

SOC la PRO TV! GATA! Si-a dat DEMISIA, a DIVORTAT si s-a mutat DEFINITIV din BUCURESTI!

O mai tineti minte? Este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Romania. A fost prezentatoarea emisiunii Bake Off de la Pro Tv, dar si reporter al Antenei 1.

CSM Bucuresti o pierde pe Andrea Lekic. Cu ce formatie a semnat sarboaica

Centrul sarb Andrea Lekic, care joaca in prezent la echipa feminina de handbal CSM Bucuresti, a semn.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )