Libnet.ro
UNICEF

14:45

CSM a dat aviz negativ pentru proiectul de modificare a OUG 7/2019

Antena3 Antena3,
CSM a dat aviz negativ pentru proiectul de modificare a OUG 7/2019

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, marti, pe proiectul de ordonanta de urgenta prin care sunt modificate unele prevederi din OUG 7/2019, au precizat, pentru AGERPRES, oficiali din. continuă pe Antena3

Criza in justitie. Augustin Lazar, cere aviz negativ pentru proiectul de modificare a OUG7: Incertitudinea cadrului legal este ingrijoratoare

Procurorul general, Augustin Lazar, a afirmat marti ca proiectul de ordonanta de urgenta prin care sunt modificate unele prevederi ale OUG 7/2019 ar merita aviz negativ din partea plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Viorica Dancila anunta ca Guvernul adopta noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi adoptata noua forma a Ordonantei 7, care modifica legile justitiei, ea sustinand ca au fost facute toate modificarile cerute de Consiliul Superior al Magistraturii si de catre asociatiile magistratilor. Ordonanta de Urgenta - care contine in continuare controversatele prevederi care scot din subordinea procurorului general Sectia de anchetare a magistratilor - va fi adoptata desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi. Viorica Dancila a spus ca actul normativ modificat a fost transmis CSM pentru avizare, dar nu a facut nicio referire la avizul negativ dat de CSM.

UPDATE Guvernul a adoptat noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, marti, la finalul sedintei Executivului, ca Guvernul a adoptat noua forma a Ordonantei 7, care modifica legile justitiei. Ordonanta de Urgenta - care contine in continuare controversatele prevederi care scot din subordinea procurorului general Sectia de anchetare a magistratilor - a fost aprobata desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi.

Guvernul adopta noua ordonanta care modifica OUG 7 pe legile Justitiei. CSM a dat aviz negativ

Guvernul Dancila aproba modificarile la OUG 7 in sedinta care are loc miercuri. Anuntul a fost facut in debutul reuniunii de premierul Viorica Dancila. Aprobam astazi solutiile convenite cu conducerea.

Criza in justitie.Plenul CSM a avizat negativ proiectul de modificare a OUG 7/2019 pe Legile justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, marti, proiectul de modificare a OUG 7/2019 pe legile justitiei. Avizul magistratilor din CSM este unul consultativ.

Plenul CSM a avizat negativ proiectul de modificare a OUG 7/2019

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a avizat negativ, astazi, proiectul de modificare a OUG 7/2019 privind legile justitiei.

LAZAR: Proiectul prin care se modifica prevederi ale OUG 7 ar merita aviz negativ

Procurorul general, Augustin Lazar, a afirmat, astazi, ca proiectul de ordonanta de urgenta prin care sunt modificate unele prevederi ale OUG 7/2019 ar merita aviz negativ din partea plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Viorica Dancila anunta adoptarea proiectului de modificare a OUG 7 pe Legile justitiei. CSM a avizat negativ propunerea

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de marti, adoptarea proiectului pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului consultativ negativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Viorica Dancila anunta adoptarea proiectului de modificare a OUG 7 pe Legile Justitiei. CSM a avizat negativ propunerea

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de marti, adoptarea proiectului pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului consultativ negativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, mesaj pentru guvern: ABROGATI OUG 114! Va ingropa economia romaneasca (VIDEO)

Liberalii au chemat-o pe Viorica Dancila in Parlament, luni, la Ora Premierului, pentru a da socoteala cu privire la Taxa pe lacomie OUG 114). PNL-istii cer abrogarea acestui act normativ pentru ca ar du.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )