Libnet.ro
UNICEF

19:00

CSM analizeaza proiectul legilor Justitiei. Sefa Curtii Surpreme: Am aflat din presa ca oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legislative

Adevărul Adevărul,
CSM analizeaza proiectul legilor Justitiei. Sefa Curtii Surpreme: Am aflat din presa ca oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legislative

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ia in discutie, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, acest for cerand CSM sa emita pana in 9 noiembrie un aviz asupra pachetului de legi. continuă pe Adevărul

CSM analizeaza proiectul legilor Justitiei. Lazar:Avem nevoie de studii de impact sau poate nu am invatat nimic din legea privind eliberarea unor condamnati?

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ia in discutie, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, acest for cerand CSM sa emita pana in 9 noiembrie un aviz asupra pachetului de legi.

Consiliul Superior al Magistraturii analizeaza proiectul de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ia in discutie, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, acest for cerand CSM sa emita pana in 9 noiembrie un aviz asupra pachetului de legi.

CSM a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor Justitiei

ACTUALIZARE 16:32 Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: O dezbatere cu final stiut in care, pe alocuri, s-a folosit un limbaj dublu Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, dupa sedinta CSM, care a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament, ca a fost o dezbatere cu final stiut, in care, pe alocuri, a fost folosit un limbaj dublu. *ACTUALIZARE 16:25 Kovesi, la Viena: Daca va fi adoptata in Parlament, atunci legea privind statutul magistratilor va afecta grav independenta Justitiei *ACTUALIZARE 16:23 Sefa ICCJ, despre legile Justitiei: Am aflat din presa ca in urma cu vreo doua zile oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legislative ------------- Magistratii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) au respins proiectul de reformare a legilor justitiei, asumat de parlamentarii PSD si ALDE, potrivit unei surse din presa.

Sefa instantei supreme sustine ca oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legate de modificarea legilor Justitiei / Tudorel Toader despre Cristina Tarcea: Ori nu intelege, ori se face ca nu intelege

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a afirmat joi ca a aflat din presa ca oficialilor de la Bruxelles li s-au prezentat alte propuneri legislative legate de modificarea legilor Justitiei. La randul sau, ministrul Tudorel Toader a declarat, la finalul sedintei de joi a CSM, ca sefa Inaltei Curti ori nu intelege ori, se face ca nu intelege.

Consiliului Superior al Magistraturii ia in discutie astazi proiectul de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament. Magistratii au cerut CSM sa respinga in bloc pachetul de legi

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ia in discutie, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, acest for cerand CSM sa emita pana in 9 noiembrie un aviz asupra pachetului de legi. Atat reprezentantii procurorilor, cat si ai judecatorilor, intruniti in adunari generale, au cerut CSM emiterea unui aviz negativ si respingerea in bloc a proiectelor intrucat contin necorelari si lacune si nu induc predictibilitate si stabilitate in sistemul judiciar din Romania.

CSM a dat aviz negativ proiectului de modificare a legilor justitiei asumat de Parlament

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, joi, proiectul de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament, anunta Agerpres.

Asociatia Procurorilor cere CSM avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei

Asociatia Procurorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistrafurii CSM) avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei, aratand, intr-un punct de vedere transmis astazi CSM, ca aceste propuneri legislative Modifica substantial arhitectura sistemului judiciar si pot afecta independenta justitiei, conform Agerpres.

Asociatia Procurorilor cere CSM avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei: Pot afecta independenta justitiei

Asociatia Procurorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistrafurii avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei, aratand, intr-un punct de vedere transmis marti CSM, ca aceste propuneri legislative modifica substantial arhitectura sistemului judiciar si pot afecta independenta justitiei.

Tudorel Toader, dupa ce CSM a dat aviz negativ pentru modificarea legilor justitiei: Nu poti da un aviz impotriva CCR

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz negativ pentru propunerile legislative de modificare a Legilor Justitiei primite de la Camera Deputatilor. Tudorel Toader, ministrul Justitiei a.

DNA despre modificarea legilor justitiei in Parlament: Se impune o pozitie ferma, de respingere in bloc a proiectelor

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au formulat si au transmis Consiliului Superior al Magistraturii, la cererea CSM, un punct de vedere privind vedere propunerile legislative depuse la Camera Deputatilor pentru modificarea si completarea legilor justitiei justitiei Statutul judecatorilor si procurorilor, Legea pentru organizarea judiciara, Legea privind C. ), in care arata ca fata de modul de realizare a proiectelor, fara consultarea prealabila a magistratilor, fara o expunere de motive corespunzatoare si fara studii de impact, se impune o pozitie ferma, de respingere in bloc a proiectelor, prin acordarea unui aviz negativ pentru intregul pachet legislativ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )