Libnet.ro
UNICEF

11:00

CSM Ploiesti a ramas fara bani pentru plata antrenorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM Ploiesti a ramas fara bani pentru plata antrenorilor

CSM Ploiesti va fi, incepand de luna viitoare, in imposibilitatea de plata a antrenorilor, scrie Observatorul Prahovean. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Primaria Capitalei a avut bani pentru plata subventiei pentru termoficare, dar a deturnat banii pe alte proiecte

Ministrul de Finante Florin Citu precizeaza ca Primaria Capitalei a avut bugetul necesar pentru plata subventiei la transport si termoficare insa a deturnat banii pe alte proiecte. PMB a bugetat banii pentru plata subventiilor si anume 1,4 miliarde lei la transport 1. 4 miliarde lei si 935 de milioane lei la energie termica, insa nu a platit aceste sume.

Falimentul fotbalului bucurestean! Cum a ajuns AMFB sa ia bani pentru un campionat pe care nu poate sa il organizeze

Pandemia de coronavirus pune crucea pe asociata lui Lumanare, anunta Impact. ro. Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti nu a mai putut organiza competitii de la decretarea starii de urgenta. Iar situatia nici nu se va schimba in perioada urmatoare. O problema care, cumulata cu managementul total defectuos, pare sa duca spre faliment. Datoriile au inceput sa .

Tehnicile prin care infractorii te lasa fara bani pe card: atentie la aceste semne

Ca public, ne-am obisnuit destul de usor sa cumparam orice se poate de pe internet. De la bilete pentru evenimentele care nu prea mai exista, la articole de imbracaminte sau chiar alimente,.

Digi24: ANALIZA Lovitura fara precedent pentru Cluj, Bucuresti sau Iasi. Proprietarii nu mai au cui inchiria locuintele

Piata inchirierilor de locuinte a scazut cu pana la 20% anul acesta din cauza pandemiei. Cei mai multi tineri aloca un buget cuprins intre 150 si 300 de euro pentru chirie, insa nu toti vor reveni in centrele universitare. Pentru ca multe facultati fac cursuri online, cel putin in primul semestru, unii aleg sa ramana acasa. Din acest motiv, tabloul imobiliar in Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi sau Timisoara arata cu totul altfel decat in anii anteriori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )