Libnet.ro
UNICEF

14:00

CSM se reuneste pentru a-si alege noul presedinte

Antena3 Antena3,
CSM se reuneste pentru a-si alege noul presedinte

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se reuneste, miercuri, pentru a-si alege noul presedinte. continuă pe Antena3

Judecatoarea Nicoleta Margareta Tint este noul presedinte CSM

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) s-a reunit, miercuri, pentru a-si alege noul presedinte.

CSM isi alege viitorul presedinte

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii sunt convocati, astazi, in sedinta de plen, pentru a alege viitorul presedinte al acestei autoritati constitutionale.

Plenul CSM se reuneste pentru alegerea presedintelui

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste, miercuri, pe ordinea de zi fiind alegerea presedintelui pentru anul 2020. Vicepresedintele a fost ales in sedinta de saptamana trecuta, cand s-a incercat si alegerea presedintelui, dar fara succes. Candidatura judecatorului Nicoleta Tint a fost supusa votului de doua ori, dar s-au obtinut de fiecare data noua voturi pentru si noua voturi impotriva, potrivit News. ro.

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales noul presedinte - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea Tint: Mi-am propus masuri care sa consolideze increderea magistratilor in CSM - UPDATE - UPDATE

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales miercuri noul presedinte pentru anul viitor - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea, actualul sef al CSM. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca votul a fost unul zdrobitor - 15 - 4. Aceasta, in conditiile in care saptamana trecuta a existat paritate de voturi in cazul judecatoarei Nicoleta Tint - au existat 9 voturi pentru si noua impotriva alegerii acesteia, iar un vot, cel al ministrului Justitiei, membru de drept al CSM, a fost nul.

Nicoleta Tint este noul presedinte al CSM. Ea a fost votata cu o majoritate clara

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei pentru anul 2020.

Eduardt Cozminschi este noul presedinte ANPC

Eduardt Cozminschi, secretar general al organizatiei municipale PNL Botosani, a fost numit, marti seara, printr-o decizie semnata de premierul Ludovic Orban si publicata in Monitorul Oficial, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC).

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )