Libnet.ro
UNICEF

12:15

Judecatoarea Nicoleta Margareta Tint este noul presedinte CSM

Antena3 Antena3,
Judecatoarea Nicoleta Margareta Tint este noul presedinte CSM

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) s-a reunit, miercuri, pentru a-si alege noul presedinte. continuă pe Antena3

Nicoleta Tint este noul presedinte al CSM. Ea a fost votata cu o majoritate clara

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei pentru anul 2020.

Nicoleta-Margareta Tint, o apropiata a Liei Savonea, noul presedintele al CSM

Nicoleta-Margareta Tinta fost votata, miercuri, de membrii Consiliului Superior al Magistraturii, ca nou presedinte al CSM. Au fost 15 voturi pentru si 4 voturi impotriva. Aceasta este o.

Eduardt Cozminschi este noul presedinte ANPC

Eduardt Cozminschi, secretar general al organizatiei municipale PNL Botosani, a fost numit, marti seara, printr-o decizie semnata de premierul Ludovic Orban si publicata in Monitorul Oficial, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC).

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales noul presedinte - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea Tint: Mi-am propus masuri care sa consolideze increderea magistratilor in CSM - UPDATE - UPDATE

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales miercuri noul presedinte pentru anul viitor - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea, actualul sef al CSM. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca votul a fost unul zdrobitor - 15 - 4. Aceasta, in conditiile in care saptamana trecuta a existat paritate de voturi in cazul judecatoarei Nicoleta Tint - au existat 9 voturi pentru si noua impotriva alegerii acesteia, iar un vot, cel al ministrului Justitiei, membru de drept al CSM, a fost nul.

CSM se reuneste pentru a-si alege noul presedinte

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se reuneste, miercuri, pentru a-si alege noul presedinte.

El este noul toyboy al Madonnei. Are doar 26 de ani!

Madonna si-a gasit un nou iubit, si de aceasta data unul mult mai tanar decat ea. Diva in varsta de 61 de ani se iubeste cu un dansator ce abia a implinit. 26 de primaveri! .

Care sunt prioritatile noului presedinte al CSM

Noul presedinte al CSM, Nicoleta Margareta Tint, a declarat, miercuri, ca obiectivele pe care si le-a propus in proiectul de candidatura sunt centrate pe realizarea unor masuri concrete menite sa consolideze increderea magistratilor in capacitatea.

Catalin Predoiu explica de ce nu a votat pentru noul sef al CSM: Presedintele nu trebuie determinat pe baza votului decisiv al unui factor politic

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a oferit pentru prima data explicatii cu privire la decizia sa de a se abtine de la votul pentru noul presedinte al Consiliului Suprem al Magistraturii, explicand ca acesta nu trebuie ales de un factor politic. Decizia de marti a lui Predoiu a dus la blocarea procedurii de alegere, decizia fiind amanata din cauza egalitatii de voturi din CSM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )