Libnet.ro
UNICEF

11:15

Eduardt Cozminschi este noul presedinte ANPC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eduardt Cozminschi este noul presedinte ANPC

Eduardt Cozminschi, secretar general al organizatiei municipale PNL Botosani, a fost numit, marti seara, printr-o decizie semnata de premierul Ludovic Orban si publicata in Monitorul Oficial, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC). continuă pe Ziarul Bursa

Judecatoarea Nicoleta Margareta Tint este noul presedinte CSM

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) s-a reunit, miercuri, pentru a-si alege noul presedinte.

Nicoleta Tint este noul presedinte al CSM. Ea a fost votata cu o majoritate clara

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei pentru anul 2020.

ANPC are un nou sef, pe Eduardt Cozminschi

Decizia de numire a lui Eduardt Cozminschi la conducerea ANPC a fost publicata marti in Monitorul Of.

Noi numiri de secretari si subsecretari de stat in Guvernul Orban

Noi numiri de secretari si subsecretari de stat in Cabinetul Orban. Eduardt Cozminschi este noul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. Mariana Cotoi a fost numita secretar de.

Noi numiri in Guvern

Eduardt Cozminschi este noul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales noul presedinte - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea Tint: Mi-am propus masuri care sa consolideze increderea magistratilor in CSM - UPDATE - UPDATE

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales miercuri noul presedinte pentru anul viitor - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea, actualul sef al CSM. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca votul a fost unul zdrobitor - 15 - 4. Aceasta, in conditiile in care saptamana trecuta a existat paritate de voturi in cazul judecatoarei Nicoleta Tint - au existat 9 voturi pentru si noua impotriva alegerii acesteia, iar un vot, cel al ministrului Justitiei, membru de drept al CSM, a fost nul.

CSM se reuneste pentru a-si alege noul presedinte

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se reuneste, miercuri, pentru a-si alege noul presedinte.

El este noul toyboy al Madonnei. Are doar 26 de ani!

Madonna si-a gasit un nou iubit, si de aceasta data unul mult mai tanar decat ea. Diva in varsta de 61 de ani se iubeste cu un dansator ce abia a implinit. 26 de primaveri! .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )