Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, despre nominalizarea lui Florin Citu ca premier: Stie meseria de finantist, dar Orban vrea sa fie pe post de Dragnea, cu Citu pe post de Dancila

Antena3 Antena3,
CTP, despre nominalizarea lui Florin Citu ca premier: Stie meseria de finantist, dar Orban vrea sa fie pe post de Dragnea, cu Citu pe post de Dancila

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca propunerea PNL de premier in persoana lui Florin Citu este una buna din punct de vedere operational, executiv, insa ramane de vazut cum se va descura actualul ministru ca politician. continuă pe Antena3

George Simion, despre nominalizarea lui Florin Citu pentru functia de prim-ministru: Mi se pare o gluma, probabil o cacealma pe care presedinte Klaus Iohannis o foloseste

George Simion,co-presedinte al partidului Alianta pentru Unirea Romanilor, a comentat, miercuri seara, intr-o interventie telefonica in platoul B1 TV, nominalizarea lui Florin Citu din.

Ioana Petrescu, despre nominalizarea lui Florin Citu in functia de premier: Nu am niciu dubiu ca va continua sa se imprumute la nesfarsit!

Ioana Maria Petrescu, fost ministru de Finante in guvernul condus de Victor Ponta, a vorbt in exclusivitate la Antena 3, despre Florin Citu, propunerea PNL pentru functia de premier.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu premier

Cristian Tudor Popescu a comentat, miercuri seara, propunerea facuta de PNL pentru functia de premier. Potrivit jurnalistului, Florin Citu este foarte potrivit pentru aceasta functie, fiind un om care cunoaste meseria de finantist, un om care este de buna intentie si de buna constiinta, calitati pe care CTP le considera rare in politica romaneasca.

Lucian Romascanu: Propunerea lui Florin Citu ca premier este foarte, foarte rea (VIDEO)

Lucian Romascanu, senator PSD, a declarat, miercuri seara, in cadrul Talk B1, moderata de Tudor Musat, ca propunerea PNL, de a-l pune premier pe Florin Citu este una foarte, foarte rea. Propunerea.

Prima reactie din PSD, dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu ca premier

PSD a avut, miercuri seara, o prima reactie, dupa ce liberalii au decis ca ministrul Finantelor, Florin Citu, sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru .

Florin Citu, dupa nominalizarea la functia de premier al Romaniei: Vreau sa le mutumesc colegilor pentru incredere in perioada urmatoare obiectivul este sa formam o majoritate parlamentara, pentru a forma un Guvern (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de premier, anuntul a fost facut de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Totodata, Orban a anuntat ca PNL va purta negocieri cu USR PLUS si.

Florin Citu, prima declaratie dupa ce a fost propus de PNL ca premier: Vrem o majoritate parlamentara cat mai repede

Florin Citu, propunerea de premier a PNL pentru functia de premier, a multumit partidului pentru nominalizarea sa ca varianta de sef al Guvernului si a declarat ca e increzator ca in urma negocierilor va putea fi stransa o majoritate parlamentare pentru investirea Guvernului.

Florin Citu, umilit grav de Marcel Ciolacu. Ce a putut spune liderul PSD despre el, dupa ce a fost propus ca viitor premier

Marcel Ciolacu a criticat aspru propunerea liberalilor cu privire la ocuparea functiei de viitor premier al Guvernului de catre Florin Citu. Liderul PSD insista asupra faptului ca PNL nu a inteles mesajul trimis de romani prin votul lor, astfel ca PSD nu va vota in Parlament aceasta propunere. Liderul PSD, cuvinte grele la adresa ministrului .

Prima reactie a lui Florin Citu dupa nominalizarea pentru functia de prim-ministru

Florin Citu a facut, miercuri seara, la sediul PNL, o prima declaratie dupa ce Biroul Politic National al PNL a decis prin vot ca el sa fie propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru.

UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

04 Ludovic Orban a anuntat oficial propunerea lui Florin Citu in functia de premier al Romaniei, din partea PNL Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea Partidului National Liberal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )