Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Simion, despre nominalizarea lui Florin Citu pentru functia de prim-ministru: Mi se pare o gluma, probabil o cacealma pe care presedinte Klaus Iohannis o foloseste

B1 B1,
George Simion, despre nominalizarea lui Florin Citu pentru functia de prim-ministru: Mi se pare o gluma, probabil o cacealma pe care presedinte Klaus Iohannis o foloseste

George Simion,co-presedinte al partidului Alianta pentru Unirea Romanilor, a comentat, miercuri seara, intr-o interventie telefonica in platoul B1 TV, nominalizarea lui Florin Citu din. continuă pe B1

George Simion, despre propunerea de premier a liberalilor: Ni se pare o gluma, probabil este o cacialma

Co-presedintele AUR, George Simion, crede ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacialma pe care presedintele Klaus Iohannis o foloseste.

George Simion, despre desemnarea unui candidat pentru functia de premier din partea AUR: Asteptam sa vedem numele propuse de primele trei forte. Nu vom intra in nicio coalitie de guvernare

George Simion,co-presedinte al partidului Alianta pentru Unirea Romanilor, a declarat, miercuri seara, in platoul B1 TV, ca nu a decis pe cine va propune pentru functia de premier. Liderul a mai spus ca nu.

George Simion (AUR): Cerem demisia guvernului Orban pentru ca a fraudat votul si 100.000 de romani n-au putut vota

Liderul AUR George Simion a declarat, duminica, la Antena 3, ca guvernul Orban trebuie sa isi dea demisia, pentru faptul ca 100. 000 de romani din diaspora ar fi fost impiedicati sa voteze si pentru faptul ca 14. 000 de voturi prin corespondenta au disparut.

Cum a reactionat liderul AUR, George Simion, cand a aflat ca Florin Citu este premierul propus de PNL

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacealma cu care presedintele intentioneaza sa isi impuna Guvernul.

Kelemen Hunor, dupa propunerea lui Forin Citu pentru functia de premier: Noi l-am fi votat pe domnul Citu si in martie, dar s-a retras atunci

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, miercuri seara, dupa ce liberalii l-au propus pe Florin Citu pentru functia de premier, ca parlamentarii Uniunii ar fi votat inca din luna martie un guvern condus de Citu, insa acesta s-a retras. Eu am spus inca de anul trecut ca vreau o guvernare de centru dreapta si e o colaborare cunoscuta PNL-UDMR-USR, a afirmat Kelemen Hunor.

Florin Citu, dupa nominalizarea la functia de premier al Romaniei: Vreau sa le mutumesc colegilor pentru incredere in perioada urmatoare obiectivul este sa formam o majoritate parlamentara, pentru a forma un Guvern (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de premier, anuntul a fost facut de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Totodata, Orban a anuntat ca PNL va purta negocieri cu USR PLUS si.

Prima reactie a lui Florin Citu dupa nominalizarea pentru functia de prim-ministru

Florin Citu a facut, miercuri seara, la sediul PNL, o prima declaratie dupa ce Biroul Politic National al PNL a decis prin vot ca el sa fie propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru.

Florin Citu, prima declaratie dupa ce a fost propus de PNL ca premier: Vrem o majoritate parlamentara cat mai repede

Florin Citu, propunerea de premier a PNL pentru functia de premier, a multumit partidului pentru nominalizarea sa ca varianta de sef al Guvernului si a declarat ca e increzator ca in urma negocierilor va putea fi stransa o majoritate parlamentare pentru investirea Guvernului.

Kelemen Hunor, despre AUR: Nu era nevoie de o astfel de forta in Parlament. Ce a raspuns George Simion

Co-presedintele AUR, George Simion, sustine ca UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei si anunta ca vrea modificarea Constitutiei in sensul interzicerii formatiunilor politice pe criterii etnice.

Legendarea lui George Simion

Avem mai jos o sinteza cu detalii relevante despre modul in care serviciile secrete creeaza un personaj. Politic. Si cum il legendeaza. Cum inceraca sa-i croiasca o biografie falsa. Pentru ca omul sa treaca drept altcineva, fata de ceea ce este. Iar astfel mascat sa intre cu succes in politica. Iar acolo sa inceapa sa tropaie. Manuit din afara. O drona. Cititi biografia reala a acestui personaj. Si cruciti-va! Pe mana lui a incaput electoratul, altfel de buna credinta, care vrea un stat natiune si mai multa suveranitate pentru Romania. O inselaciune ridicata la cel mai inalt nivel. George Simion s-a camuflat in costum de patriot si a pacalit 10% dintre votantii Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )