Libnet.ro
UNICEF

22:45

Florin Citu, prima declaratie dupa ce a fost propus de PNL ca premier: Vrem o majoritate parlamentara cat mai repede

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, prima declaratie dupa ce a fost propus de PNL ca premier: Vrem o majoritate parlamentara cat mai repede

Florin Citu, propunerea de premier a PNL pentru functia de premier, a multumit partidului pentru nominalizarea sa ca varianta de sef al Guvernului si a declarat ca e increzator ca in urma negocierilor va putea fi stransa o majoritate parlamentare pentru investirea Guvernului. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Florin Citu dupa nominalizarea pentru functia de prim-ministru

Florin Citu a facut, miercuri seara, la sediul PNL, o prima declaratie dupa ce Biroul Politic National al PNL a decis prin vot ca el sa fie propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru.

UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

04 Ludovic Orban a anuntat oficial propunerea lui Florin Citu in functia de premier al Romaniei, din partea PNL Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea Partidului National Liberal.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa ce a fost acuzat de rasism. Cum se apara

Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui scandal urias, dupa acuzele de rasism care i-au fost aduse in Champions League. Rezerva pentru Ovidiu Hategan in partida PSG Basaksehir, arbitrul din Craiova a vrut sa indice ca un oficial de pe banca turcilor ar trebui eliminat. Cel vizat era Pierre Webo, pentru identificarea caruia, Coltescu .

Cine este Florin Citu si prin ce s-a remarcat in ultimul an, ca ministru al Finantelor

Florin Citu, propus de liberali pentru functia de premier, este actualul ministru al Finantelor Publice si senator PNL. El a mai fost propus o data prim-ministru, dupa ce Guvernul Orban a picat la motiunea de cenzura, dar cu cateva minute inainte de sedinta in care Parlamentul trebuia sa ii dea votul de investitura a anuntat ca-si depune mandatul de premier desemnat.

Cum a reactionat liderul AUR, George Simion, cand a aflat ca Florin Citu este premierul propus de PNL

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacealma cu care presedintele intentioneaza sa isi impuna Guvernul.

Ludovic Orban a scapat porumbelul. Cum a ajuns, de fapt, Florin Citu sa fie propus premier

Ludovic Orban a explicat, miercuri seara, la sediul PNL, cum a ajuns Florin Citu sa fie propus premier din partea liberalilor pentru urmatorul guvern care se va forma in jurul PNL, alaturi de USR-PLUS si UDMR.

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru functia de premier sa fie Florin Citu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor a decis, cu o singura abtinere, ca Florin Citu sa fie propus pentru functia de premier, transmite Agerpres.

Prima reactie din PSD, dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu ca premier

PSD a avut, miercuri seara, o prima reactie, dupa ce liberalii au decis ca ministrul Finantelor, Florin Citu, sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru .

Florin Citu, dupa nominalizarea la functia de premier al Romaniei: Vreau sa le mutumesc colegilor pentru incredere in perioada urmatoare obiectivul este sa formam o majoritate parlamentara, pentru a forma un Guvern (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de premier, anuntul a fost facut de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Totodata, Orban a anuntat ca PNL va purta negocieri cu USR PLUS si.

Rasturnare de situatie. Florin Citu, validat de PNL pentru functia de premier

Conducerea PNL a luat hotararea ca propunerea de premier liberal cu care partidul sa mearga la consultari este Florin Citu, actualul ministru al Finantelor. Citu a mai fost propunere de premier si in luna februarie, dupa caderea primului Guvern Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3105 seconds )