Libnet.ro
UNICEF

07:45

CTP, despre romanii de pe litoral care nu vor sa respecte masurile de protectie: Trebuie sa fii si tampit, si ticalos si - in ultima instanta - criminal!

Adevărul Adevărul,
CTP, despre romanii de pe litoral care nu vor sa respecte masurile de protectie: Trebuie sa fii si tampit, si ticalos si - in ultima instanta - criminal!

Cristian Tudor Popescu e de parere ca nu politicienii, ci oamenii sunt principalii vinovati pentru raspandirea noului coronavirus, mai ales dupa instituirea masurilor de relaxare, dupa 15 mai. Jurnalistul i-a numit pitecantropi si hominizi pe cei care nu vor sa poarte masca sau raspund in batjocura atunci cand sunt intrebati de ce nu respecta masurile de protectie. continuă pe Adevărul

Alimentele care vor fi interzise in Romania. Legea a trecut de Parlament

Comisia Europeana a adoptat o propunere legislativa pentru un nou program de piata unica pentru perioada 2021-2027. Acest program va contribui la cresterea protectiei consumatorilor. Alimentele care vor fi interzise in Romania in cadrul poriectului legislativ european se stipuleaza ca de la 1 aprilie 2021, toti cetatenii statelor membre Uniunii Europene nu vor mai gasi .

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

iCCJ a desemnat cei sapte judecatori care vor face parte din BEC la alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitiei iCCJ) a desemnat joi, prin tragere la sorti, cei sapte judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Horoscop august. 3 zile din august in care vor avea loc modificari importante pentru zodii

Luna august vine cu cel putin trei zile foarte importante pentru toate zodiile. Fiecare dintre nativi trebuie sa stie la ce sa se astepte si cum vor fi influentati de aceste trei zile cu totul speciale. Trebuie sa retineti zilele de 4, 13 si 24 august 2020. Modificari importante in trei zile speciale din luna .

CC and G si CCP.RO BUCHAREST S.A. au semnat acordul prin care vor fi oferite servicii Contrapartii Centrale din Romania

, parte a grupului Bursa de Valori Bucuresti BVB), a semnat cu Cassa di Compensazione e Garanzia CC and G), unul dintre liderii de servicii post-tranzactionare si parte a London Stock Exchange Group LSEG), un parteneriat prin care CC and G va oferi atat consultanta privind stabilirea Contrapartii Centrale in Romania, cat si asistenta tehnologica specifica serviciilor de compensare si management al riscului care vor fi derulate de CCP. RO BUCHAREST si care se aplica tuturor claselor de active tranzactionate pe piata de capital romaneasca, arata BVB intr-un comunicat remis ieri. are rolul de a functiona ca o Contraparte Centrala CCP) independenta pentru pietele din Romania.

Florin Citu, despre noile masuri anuntate de CNSU: Eu nu le vad ca pe niste restrictii care vor avea un impact major in economie, le vad ca pe niste lucruri de bun-simt (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent, marti seara in studoiul B1 TV. Asta in contextul in care dincolo de problemele de sanatate sau sociale, pandemia a facut gaura si in bugetul de stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )