Libnet.ro
UNICEF

00:07

CTP, dezamagit de reactia Simonei: Ce il ingrijoreaza dupa o victorie lejera pentru Halep

Adevărul Adevărul,
CTP, dezamagit de reactia Simonei: Ce il ingrijoreaza dupa o victorie lejera pentru Halep

Cristian Tudor Popescu s-a bucurat de calificarea Simonei Halep 3 WTA) in turul III de la Australian Open, insa, in acelasi timp, e ingrijorat de un aspect pe care l-a remarcat in duelul cu Harriet Dart 173 WTA). continuă pe Adevărul

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat dupa meci ca a trait periculos pe final si ca spera sa castige inca un turneu de Grand Slam. Simona Halep, dupa victoria cu Harriet Dart la Australian .

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Harriet Dart: Finalul a fost putin periculos

Simona Halep a trait periculos finalul meciului cu Harriet Dart, din turul al doilea de la Australian Open, dupa ce britanica a revenit de la 1-5, castigand trei game-uri la rand. Numarul 3 WTA a declarat ca ii place sa joace sub presiune, dar prefera sa termine meciurile atunci cand are sansa.

Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia Express. Gestul lui spune tot despre relatia lor

Show-ul culinar de la Antena 1, Chefi la cutite s-a terminat de ceva vreme, insa unii dintre participanti au devenit adevarate vedete, chiar daca nu au castigat marele premiu. Printre ei sa afla si Razvan Babana, un personaj indragit de telespectatorii Antenei 1. Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia .

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Jennifer Brady

Calificata in turul 2 la Australian Open, Simona Halep a reactionat la cald dupa meciul cu Jennifer Brady oferind detalii si despre cazatura suferita in timpul primului set.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )