Libnet.ro
UNICEF

21:45

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Playtech Playtech,
Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat dupa meci ca a trait periculos pe final si ca spera sa castige inca un turneu de Grand Slam. Simona Halep, dupa victoria cu Harriet Dart la Australian . continuă pe Playtech

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Harriet Dart: Finalul a fost putin periculos

Simona Halep a trait periculos finalul meciului cu Harriet Dart, din turul al doilea de la Australian Open, dupa ce britanica a revenit de la 1-5, castigand trei game-uri la rand. Numarul 3 WTA a declarat ca ii place sa joace sub presiune, dar prefera sa termine meciurile atunci cand are sansa.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Jennifer Brady

Calificata in turul 2 la Australian Open, Simona Halep a reactionat la cald dupa meciul cu Jennifer Brady oferind detalii si despre cazatura suferita in timpul primului set.

Asa am trait Simona Halep - Harriet Dart in turul 2 la Australian Open

Simona Halep a continuat aventura la Australian Open contra britanicei Harriet Dart. Meciul a fost LIVE TEXT in aceasta pagina, joi, dupa ora 10:00 a diminetii.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Harriet Dart, in turul 2 la Australian Open

Simona Halep locul 3 WTA) Harriet Dart locul 173 WTA) este duelul din turul 2 la Austrlian Open. Meciul este programat joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00 si este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Simona Halep Harriet Dart, .

Parea un antrenament cu public, dar putea sa se termine urat. Halep, dupa victoria cu Dart de la Australian Open: Simteam presiunea, ca nu pot inchide meciul (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, a recunoscut ca simtea presiunea ca nu poate inchide meciul, la finalul partidei cu Harriet Dart din turul al II-lea de la Australian Open. Sportiva noastra.

Simona Halep joaca, la 10.00, in turul II de la Australian Open. Toate datele relevante, inainte de partida cu mai putin cunoscuta Harriet Dart

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, evolueaza in turul II de la Australian Open, joi dimineata, la ora 10. 00, in direct pe Eurosport 1, in compania britanicei Harriet Dart, locul 173 WTA. Harriet Dart a.

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open

Pentru al doilea meci consecutiv Simona Halep evita temperaturile ridicate din timpul zilei la Melbourne.

CTP, dezamagit de reactia Simonei: Ce il ingrijoreaza dupa o victorie lejera pentru Halep

Cristian Tudor Popescu s-a bucurat de calificarea Simonei Halep 3 WTA) in turul III de la Australian Open, insa, in acelasi timp, e ingrijorat de un aspect pe care l-a remarcat in duelul cu Harriet Dart 173 WTA).

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )