Libnet.ro
UNICEF

13:00

CTP explica de ce a pierdut Simona Halep. Ce i s-a intamplat in timpul meciului

Playtech Playtech,
CTP explica de ce a pierdut Simona Halep. Ce i s-a intamplat in timpul meciului

Simona Halep a fost invinsa in doua seturi, 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza. A urmat si comentariul lui CTP, pentru GSP Live. Ce i s-a intamplat romancei in timpul meciului, cum a comentat gazetarul prestatia sportivei, dar si cum i-a motivat pierderea? CTP explica de ce a pierdut Simona Halep A pornit ca favorita in . continuă pe Playtech

CTP, multumit: A explicat intr-o singura fraza de ce a pierdut Simona Halep

Simona Halep 3 WTA) a pornit ca favorita in duelul cu Garbine Muguruza 32 WTA), insa, surprinzator, a parasit terenul invinsa, dupa o infrangere in doua seturi, primele cedate de ea la Australian Open 2020.

Digisport: Unde a pierdut Simona Halep semifinala cu Garbine Muguruza: A fost un moment crucial! Parerea specialistilor

Simona Halep s-a oprit in semifinale la Australian Open, dupa ce a fost invinsa in doua seturi, 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza. La final, specialistii Barbara Schett si Mats Wilander au facut o scurta radiografie a partidei.

Unde s-a facut diferenta, de ce a pierdut Simona Halep semifinala cu Garbine Muguruza

Simona si Garbine au oferit o semifinala de Australian Open cu tenis de calitate, cu multe rasturnari de situatie si cu doua seturi decise la photo finish. A avut castig de cauza sportiva cu nervii mai tari, confruntarea de pe Rod Laver Arena fiind un adevarat roller coaster emotional 7-68), 7-5 pentru iberica).

Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare. Sportiva din Spania, in avantaj

Ce a spus Garbine Muguruza inaintea meciului cu Simona Halep de la Austrailian Open si ce s-a intamplat in meciurile din trecut. Cele doua s-au mai intalnit in trecut, iar bilantul meciurilor este favorabil sportivei din Spania. Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare Simona Halep 28 de ani) numarul 3 .

Simona Halep, in regim Terminator: victoria cu Anett Kontaveit e unica in palmaresul romancei in Grand Slam-uri

Simona Halep, locul trei in lume in acest moment, a trecut in mare viteza de Anett Kontaveit si de sferturile de finala de la Australian Open, 6-1, 6-1. Site-ul WTA a catalogat ce s-a intamplat pe Rod Laver Arena, miercuri dimineata, drept o lectie de tenis. Statistica ne arata ca aceasta a fost cea mai categorica victorie a carierei Simonei Halep in rundele finale din Grand Slam-uri, incepand cu faza sferturilor de finala.

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

Simona Halep rateaza calificarea in finala de la Australian Open: Romanca, invinsa in doua seturi de Garbine Muguruza

Simona Halep a pierdut semifinala de la Australian Open, in fata impotriva Garbinei Muguruza. Sportiva din Spania s-a impus, in semifinala,in doua seturi, cu scorul de 7-6, 7-5. Confruntarea de.

Simona Halep rateaza calificarea in finala Australian Open

Fara set pierdut pana in semifinale, Simona Halep s-a vazut invinsa de Garbine Muguruza dupa un meci in care iberica a jucat super ofensiv.

Simona Halep: Cateodata o iau razna pe teren

Eliberata dupa stresul meciului cu Elise Mertens din sferturile Australian Open, Simona Halep a vorbit despre momentele in care isi iese din pepeni, dar si despre cum isi petrece timpul liber intre partide.

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )