Libnet.ro
UNICEF

17:45

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Playtech Playtech,
LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in . continuă pe Playtech

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Australian Open (6:30)

Simona Halep joaca pentru a doua oara in cariera in careul de asi de la Australian Open, dupa 2018 cand a facut pasul in marea finala.

Australian Open 2020: La ce ora se joaca semifinala Simona Halep - Garbine Muguruza

Simona Halep se va intalni cu Garbine Muguruza in semifinala de la Australian Open, care se va disputa joi, incepand de la ora 6. 30, informeaza gsp. ro. in intalnirile directe, romanca, locul 3.

Fara timp de respiro inainte de semifinala! Simona Halep si Garbine Muguruza joaca joi: ora meciului

Simona Halep si Garbine Muguruza nu vor avea zi de pauza intre partidele din sferturi si semifinala de la Australian Open. Dupa victoriile de miercuri, cele doua vor reveni pe teren joi.

Cand se va juca semifinala dintre Simona Halep si Garbine Muguruza

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de joi, zi in care vor avea loc semifinalele de pe tabloul de simplu feminin.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare. Sportiva din Spania, in avantaj

Ce a spus Garbine Muguruza inaintea meciului cu Simona Halep de la Austrailian Open si ce s-a intamplat in meciurile din trecut. Cele doua s-au mai intalnit in trecut, iar bilantul meciurilor este favorabil sportivei din Spania. Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare Simona Halep 28 de ani) numarul 3 .

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

Ora meciului Simona Halep - Anett Kontaveit in sferturi la Australian Open

In noaptea de marti spre miercuri Simona Halep joaca pentru un loc in semifinalele de la Austalian Open.

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Australian Open (6-4, 6-4 cu Elise Mertens)

Elise Mertens a avut pasaje foarte bune de meci: agresiva, inspirata si lovind mingea devreme. Nu a fost insa suficient, Simona Halep fiind la un nivel mult prea ridicat pentru jucatoarea din Belgia. Victoria a venit in doua seturi: 6-4, 6-4, dupa o ora si 37 de minute. Simona este in sferturi la Australian Open, turneu unde a disputat finala in 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )