Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep rateaza calificarea in finala Australian Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep rateaza calificarea in finala Australian Open

Fara set pierdut pana in semifinale, Simona Halep s-a vazut invinsa de Garbine Muguruza dupa un meci in care iberica a jucat super ofensiv. continuă pe Online Sport

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Simona Halep rateaza calificarea in finala de la Australian Open: Romanca, invinsa in doua seturi de Garbine Muguruza

Simona Halep a pierdut semifinala de la Australian Open, in fata impotriva Garbinei Muguruza. Sportiva din Spania s-a impus, in semifinala,in doua seturi, cu scorul de 7-6, 7-5. Confruntarea de.

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

Muguruza o executa pe Simona Halep, in semifinale la Australian Open, dupa un meci dur!

Garbine Muguruza a invins-o la fotofinis pe Simona Halep, 7-68), 7-5, calificandu-se in finala Australian Open 2020, acolo unde o va infrunta pe Sofia Kenin. Simona nu a reusit sa castige set nici cand a revenit impresionant actul 1, de la 5-4 plus serviciu pentru spaniola), nici cand si-a construit un avantaj minim actul 2, unde a condus 4-2, 5-3 si a servit la 5-4).

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

Muguruza - Kenin, finala Australian Open 2020 pe care nu o anticipa nimeni. Moment istoric in tenisul feminin

Distributia finalei de la Australian Open 2020 este cel mai mare soc furnizat de turneele de Mare Slem de la US Open 2015 incoace, atunci cand Flavia Pennetta, din postura de cap de serie 26, a infruntat-o pe conationala Roberta Vinci. Sambata, Garbine Muguruza o va infrunta pe americanca Sofia Kenin. Iata cateva date interesante despre o finala pe care nu ar fi mizat nimeni.

Halep, galop de sanatate in sferturi la Australian Open. Simona va juca a doua sa semifinala la Melbourne

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Australian Open, dupa un veritabil galop de sanatate in sfertul de finala cu Anett Kontaveit Estonia, 31 WTA). Campioana de la Wimbledon s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1, in 53 de minute.

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Australian Open (6-4, 6-4 cu Elise Mertens)

Elise Mertens a avut pasaje foarte bune de meci: agresiva, inspirata si lovind mingea devreme. Nu a fost insa suficient, Simona Halep fiind la un nivel mult prea ridicat pentru jucatoarea din Belgia. Victoria a venit in doua seturi: 6-4, 6-4, dupa o ora si 37 de minute. Simona este in sferturi la Australian Open, turneu unde a disputat finala in 2018.

Simona Halep, in semifinale la Australian Open (6-1, 6-1 cu Anett Kontaveit) - Victorie incantatoare in 53 de minute Garbine Muguruza, adversara Simonei

Simona Halep a defilat contra lui Anett Kontaveit, succesul conturandu-se in doar 53 de minute 6-1, 6-1). Jucatoarea noastra a avut o serie impresionanta de 11 game-uri consecutive, sportiva din Estonia aratand in multe moment precum o colega de antrenament. Halep a evoluat perfect din punct de vedere tactic, a avut raspuns pentru aproape orice, iar unghiurile gasite au fost parca importate din manualul de geometrie. Simona este in semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului. ---UPDATE Spaniola Garbine Muguruza a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova si va juca in semifinala cu Simona Halep.

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului Australian Open

Simona Halep s-a oprit in semifinale la Australian Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2421 seconds )