Libnet.ro
UNICEF

18:30

CTP: imi pare rau ca Dragos Bucur se alatura senatoarei Cascada Urlatoarea

Adevărul Adevărul,
CTP: imi pare rau ca Dragos Bucur se alatura senatoarei Cascada Urlatoarea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu si-a exprimat parerea la Digi24 despre opinia actorului Dragos Bucur care a scris ca nu se vaccineaza si nu poarta masca, comportament asemanator cu al senatoarei Cascada Urlatoarea, porecla data, probabil, Dianei Sosoaca AUR). continuă pe Adevărul

Sosoaca, prima reactie dupa excluderea din AUR: imi pare rau ca i-au tradat pe oameni Lavric a ridicat mana la mine Simion nu a avut legatura cu excluderea

Senatoarea Diana Sosoaca a vorbit miercuri seara pe Facebook despre exlcluderea din AUR. Ea a avut-o alaturi pe Adriana Bahmuteanu. Sosoaca ii acuza pe liderii AUR, Sorin Lavric si Claudiu Tarziu, de misoginism si dubla masura, spune ca acestia si-au tradat electoratul, iar ea va continua sa se lupte pentru oameni si sa-si reprezinte tara.

CTP, critici la adresa lui Dragos Bucur: Dansul provoaca! Se alatura unor personaje ca senatoarea Cascada Urlatoarea

Cristian Tudor Popescu a criticat postarea actorului Dragos Bucur, in care acesta spune ca nu se vaccineaza si nu poarta masca, gazetarul considerand ca actorul a avut o atitudine teatrala si a vrut sa provoace.

CTP nu s-a putut abtine. Ce a spus despre Dragos Bucur dupa ce a recunoscut ca nu se vaccineaza

Dragos Bucur, unul din actorii momentului, a genrat un val de ura la adresa sa. Dupa ce decalra pe facebook ca nu poarta masca si nu se vaccineaza, internautii au reactionat dur in comentarii. Reactiile au fost pro si contra. Altii, precum junralistul Cristian Tudor Popescu l-a catalogat ca fiind in aceeasi categorie cu Diana .

Dragos Bucur, dragul meu, libertatea ta de a scrie ca nu vrei vaccin si masca imi da dreptul de a te injura si de a te injura si de a te injura

Dragos Bucur a scris pe Facebook ca nu vrea vaccin si masca. Bine si-a facut. Si-a luat injuraturi. Apoi, a revenit tot pe contul sau de Facebook, spunand ca prea a fost injurat. Si, mirat, se-ntreaba de unde i-a venit potopul? El si-a postat mai curajos decat altii parerea. E libertate de expresie sau NU E? El, Dragos Bucur, are dreptate. Dar cum el este liber sa se exprime intr-un loc public si tona de internauti vaccinati si cu botnita au dreptul sa nu fie de acord cu el, adica, sa-l injure.

Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur. Cum l-a ironizat in doar o fraza

Lucian Mandruta a reactionat dur, dupa mesajul lui Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie, de la Pro TV. Iata ce a declarar Lucian Mandruta dupa ce Dragos Bucur a sustinut intr-o postare ca nu se vaccineaza si ca nu poarta masca de protectie. Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur Actorul Dragos Bucur a .

Dragos Bucur si scandalul COVID. De ce a zis ca nu poarta masca si cum se apara!

Dragos Bucur a starnit o multime de reactii in mediul online dupa o postare prin care anunta ca nu se vaccineaza si nici nu poarta masca de protectie. Iata cum se apara actorul! .

Dragos Bucur, scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat acum

Dragos Bucur nu s-a mai abtinut si a spus tot. Sotul Danei Nalbaru a postat, pe contul sau oficial de Facebook, o scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat abia acum. Dupa ce a anuntat marti, 9 februarie, in mediul online ca nu poarta masca de protectie si nici nu se vaccineaza impotriva coronavirusului, vedeta .

Cele mai bune glume despre Dragos Bucur, dupa declaratia controversata a actorului despre vaccin si purtarea mastii

Dragos Bucur a starnit o furtuna de reactii in mediul online, cu un mesaj prin care s-a pozitionat in tabara coronascepticilor, spunand ca refuzasa poarte masca masca si sa se vaccineze impotriva SA.

Actorul Dragos Bucur raspunde criticilor, dupa ce a anuntat ca nu se vaccineaza si nu poarta masca

Actorul Dragos Bucur a postat un mesaj pe retelele de socializare prin care raspunde criticilor dar si incurajarilor primite dupa ce a declarat, in plina pandemie, ca nu se vaccineaza si nu poarta masca.

Dragos Bucur, dupa ce a anuntat ca nu se vaccineaza: Am spus ce gandesc pentru ca oamenii au ajuns sa aleaga varianta in care tac si pastreaza pentru ei si familiile lor

Actorul Dragos Bucur a starnit o serie de reactii controversate in mediul online, dupa ce a afirmat ca nu se vaccineaza si nu doreste sa poarte masca. Postarea initiala a adunat rapid aprecieri pe retelele.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )