Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dragos Bucur, scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat acum

Playtech Playtech,
Dragos Bucur, scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat acum

Dragos Bucur nu s-a mai abtinut si a spus tot. Sotul Danei Nalbaru a postat, pe contul sau oficial de Facebook, o scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat abia acum. Dupa ce a anuntat marti, 9 februarie, in mediul online ca nu poarta masca de protectie si nici nu se vaccineaza impotriva coronavirusului, vedeta . continuă pe Playtech

Dragos Bucur, mesaj controversat:Nu port masca si nu ma vaccinez. Reactii acide pe Facebook

Realizatorul emisiunii Visuri la cheie, Dragos Bucur 43 de ani), a incins spiritele pe Facebook, dupa ce a transmis ca nu poarta masca si ca nu se va vaccina impotriva COVID-19. Vedeta PRO TV a contractat virusul SARS-COV-2 in septembrie 2020 si a avut o forma usoara a bolii.

Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur. Cum l-a ironizat in doar o fraza

Lucian Mandruta a reactionat dur, dupa mesajul lui Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie, de la Pro TV. Iata ce a declarar Lucian Mandruta dupa ce Dragos Bucur a sustinut intr-o postare ca nu se vaccineaza si ca nu poarta masca de protectie. Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur Actorul Dragos Bucur a .

Dragos Bucur nu se vaccineaza anti-Covid-19. Ce a urmat dupa confesiune e ireal

Dragos Bucur a facut anuntul anului in mediul online. Sotul Danei Nalbaru a declarat, pe Facebook, ca nu se vaccineaza anti-Covid-19. Ce a urmat dupa aceasta confesiune este ireal. Au urmat reactii in cascada din partea urmaritorilor sai. Ce i-au spus internautii prezentatorului Visuri la Cheie de la PRO TV. Dragos Bucur nu se vaccineaza .

Dragos Bucur, dragul meu, libertatea ta de a scrie ca nu vrei vaccin si masca imi da dreptul de a te injura si de a te injura si de a te injura

Dragos Bucur a scris pe Facebook ca nu vrea vaccin si masca. Bine si-a facut. Si-a luat injuraturi. Apoi, a revenit tot pe contul sau de Facebook, spunand ca prea a fost injurat. Si, mirat, se-ntreaba de unde i-a venit potopul? El si-a postat mai curajos decat altii parerea. E libertate de expresie sau NU E? El, Dragos Bucur, are dreptate. Dar cum el este liber sa se exprime intr-un loc public si tona de internauti vaccinati si cu botnita au dreptul sa nu fie de acord cu el, adica, sa-l injure.

Dragos Bucur si scandalul COVID. De ce a zis ca nu poarta masca si cum se apara!

Dragos Bucur a starnit o multime de reactii in mediul online dupa o postare prin care anunta ca nu se vaccineaza si nici nu poarta masca de protectie. Iata cum se apara actorul! .

Boala de care Dragos Bucur sufera in secret, de 19 ani. A vorbit despre ea

Actorul Dragos Bucur a declarat ca sufera de diabet de 19 ani. Acesta face haz de necaz pe seama diagnosticului pus de medici si spune ca nu este o boata atat de grava, care sa te ingenuncheze de-a dreptul, ci doar una care te face sa renunti la multe alimente care, desi placute, nu-ti fac .

Cele mai bune glume despre Dragos Bucur, dupa declaratia controversata a actorului despre vaccin si purtarea mastii

Dragos Bucur a starnit o furtuna de reactii in mediul online, cu un mesaj prin care s-a pozitionat in tabara coronascepticilor, spunand ca refuzasa poarte masca masca si sa se vaccineze impotriva SA.

Actorul Dragos Bucur raspunde criticilor, dupa ce a anuntat ca nu se vaccineaza si nu poarta masca

Actorul Dragos Bucur a postat un mesaj pe retelele de socializare prin care raspunde criticilor dar si incurajarilor primite dupa ce a declarat, in plina pandemie, ca nu se vaccineaza si nu poarta masca.

Dragos Bucur, dupa ce a anuntat ca nu se vaccineaza: Am spus ce gandesc pentru ca oamenii au ajuns sa aleaga varianta in care tac si pastreaza pentru ei si familiile lor

Actorul Dragos Bucur a starnit o serie de reactii controversate in mediul online, dupa ce a afirmat ca nu se vaccineaza si nu doreste sa poarte masca. Postarea initiala a adunat rapid aprecieri pe retelele.

Vedeta de la Pro TV i-a dat replica lui Dragos Bucur. Ce i-a transmis in emisiunea lui Maruta

Tili Niculae a fost invitata azi in emisiunea lui Catalin Maruta, prezentata azi de actorii Monica Barladeanu si Andrei Aradits. Aceasta a povestit ca a venit din Egipt, calatorie in care s-a aflat cu familia sa. Ea si-a expus parerea vizavi despre comentariile negative pe care le-a primit pe retelele de socializare, dar a comentat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )