Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dragos Bucur si scandalul COVID. De ce a zis ca nu poarta masca si cum se apara!

ADPM ADPM,
Dragos Bucur si scandalul COVID. De ce a zis ca nu poarta masca si cum se apara!

Dragos Bucur a starnit o multime de reactii in mediul online dupa o postare prin care anunta ca nu se vaccineaza si nici nu poarta masca de protectie. Iata cum se apara actorul! . continuă pe ADPM

Dragos Bucur, mesaj controversat:Nu port masca si nu ma vaccinez. Reactii acide pe Facebook

Realizatorul emisiunii Visuri la cheie, Dragos Bucur 43 de ani), a incins spiritele pe Facebook, dupa ce a transmis ca nu poarta masca si ca nu se va vaccina impotriva COVID-19. Vedeta PRO TV a contractat virusul SARS-COV-2 in septembrie 2020 si a avut o forma usoara a bolii.

Dragos Bucur, prigonit dupa ce a anuntat ca nu poarta masca si nu se vaccineaza: Sunt dator sa raspund atat injuraturilor, cat si incurajarilor

Dupa de Dragos Bucur a anuntat ca nu poarta masca si nici nu se vaccineaza, reactiile nu au intarziat sa apara. Andi Vasluianu, cel cu care este uneori confundat cu Dragos Bucur, l-a ironizat: De astazi o sa fie mai greu pentru mine pe strada, noroc ca port masca. Tili Niculae a transmis ca nu trebuie sa isi asume ideea de a-i imbolnavi si pe ceilalti prin nepurtarea mastii, in timp ce medicul Vasi Radulescu l-a taxat pentru inconstienta.

Actorul Dragos Bucur, mesaj in plina pandemie: Nu ma vaccinez si nu port masca! injurati-ma

In plina pandemie, actorul Dragos Bucur spune ca el nu se va vaccina impotriva coronavirusului si nici nu poarta masca de protectie.

Actorul Dragos Bucur raspunde criticilor, dupa ce a anuntat ca nu se vaccineaza si nu poarta masca

Actorul Dragos Bucur a postat un mesaj pe retelele de socializare prin care raspunde criticilor dar si incurajarilor primite dupa ce a declarat, in plina pandemie, ca nu se vaccineaza si nu poarta masca.

Dragos Bucur a raspuns celor care l-au jignit dupa postarea controversata in care a spus ca nu poarta masca si nu se vaccineaza

Dragos Bucur a revenit pe Facebook cu o noua postare in care le-a raspuns tuturor celor care l-au jignit, in urma postarii de marti, atunci cand preciza ca nu poarta masca si nu se vaccineaza.

Anuntul controversat al actorului Dragos Bucur: Nu ma vaccinez si nu port masca

Dragos Bucur a starnit reactii aprinse in mediul online dupa cea anuntatmarti pe Facebook ca nu se va vaccina si nu poarta masca. in cazul in care nu aveti pe cine sa injurati:.

Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur. Cum l-a ironizat in doar o fraza

Lucian Mandruta a reactionat dur, dupa mesajul lui Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie, de la Pro TV. Iata ce a declarar Lucian Mandruta dupa ce Dragos Bucur a sustinut intr-o postare ca nu se vaccineaza si ca nu poarta masca de protectie. Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur Actorul Dragos Bucur a .

Dragos Bucur, scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat acum

Dragos Bucur nu s-a mai abtinut si a spus tot. Sotul Danei Nalbaru a postat, pe contul sau oficial de Facebook, o scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat abia acum. Dupa ce a anuntat marti, 9 februarie, in mediul online ca nu poarta masca de protectie si nici nu se vaccineaza impotriva coronavirusului, vedeta .

Dragos Bucur, dragul meu, libertatea ta de a scrie ca nu vrei vaccin si masca imi da dreptul de a te injura si de a te injura si de a te injura

Dragos Bucur a scris pe Facebook ca nu vrea vaccin si masca. Bine si-a facut. Si-a luat injuraturi. Apoi, a revenit tot pe contul sau de Facebook, spunand ca prea a fost injurat. Si, mirat, se-ntreaba de unde i-a venit potopul? El si-a postat mai curajos decat altii parerea. E libertate de expresie sau NU E? El, Dragos Bucur, are dreptate. Dar cum el este liber sa se exprime intr-un loc public si tona de internauti vaccinati si cu botnita au dreptul sa nu fie de acord cu el, adica, sa-l injure.

Cele mai bune glume despre Dragos Bucur, dupa declaratia controversata a actorului despre vaccin si purtarea mastii

Dragos Bucur a starnit o furtuna de reactii in mediul online, cu un mesaj prin care s-a pozitionat in tabara coronascepticilor, spunand ca refuzasa poarte masca masca si sa se vaccineze impotriva SA.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )