Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, incantat de magia killeritei Simona Halep: Cea mai frumoasa privire a unei femei din cate am vazut in viata mea. Putem visa la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
CTP, incantat de magia killeritei Simona Halep: Cea mai frumoasa privire a unei femei din cate am vazut in viata mea. Putem visa la Roland Garros

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, al doilea mare trofeu din cariera ei, dupa titlul de la Indian Wells, adjudecat anul trecut. continuă pe Adevărul

CTP, despre meciul dintre Simona Halep si Irina Begu din sferturile turneului de la Madrid: Vor iesi niste scantei superbe

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre viitorul meci dintre jucatoarele romance de tenis Simona Halep si Irina Begu din cadrul sferturilor turneului de la Madrid, afirmand ca partida va fi una foarte.

LIVE Simona Halep contra Samantha Stosur in semifinale la Madrid

Simona Halep este la un singur meci distanta de o noua finala la Madrid. Ar fi a doua in ultimii trei ani, dupa cea pierduta in 2014 la Maria Sharapova.

LIVE Simona Halep contra Samantha Stosur in semifinale la Madrid (21:00)

Simona Halep este la un singur meci distanta de o noua finala la Madrid. Ar fi a doua in ultimii trei ani, dupa cea pierduta in 2014 la Maria Sharapova.

Simona Halep, campioana la Madrid

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, cel mai important din cariera ei dupa Indian Wells 2015), si ajunge la 12 titluri in cariera. In finala de la Madrid, una urmarita printre altii de Nadia Comaneci si Ion Tiriac, Halep a invins-o categoric pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-4. In urma acestui succes Halep urca doua locuri in clasamentul mondial si ajunge pe cinci inaintea turneului de la Roma. De asemenea, in Cursa pentru Singapore ajunge in topul opt cu cele 1000 de puncte obtinute la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 6-2, 6-4/ Halep, campioana la Madrid

A doua oara a fost cu noroc pentru Simona Halep 7 WTA), jucatoarea nascuta la Constanta castigand turneul Premier Mandatory de la Madrid dupa o evolutie entuziasmanta impotriva numarului 38 WTA, Dominika Cibulkova. De o ora si 20 de minute a avut nevoie Halep pentru a se impune in doua seturi, scor 6-2, 6-4. Este al doilea turneu din aceasta categorie castigat de Simona, dupa Indian Wells in 2015. Victoria a venit intr-o zi mare pentru sportul romanesc: 7 mai n. r. in urma cu 30 de ani, Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni). Este titlul cu numarul 12 al lui Simo, la prima finala jucata in 2016.

WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-2, 6-0/ Calificare in 50 de minute - Urmeaza finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep locul 7 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in meciul cu Samantha Stosur 23 WTA), sportiva nascuta la Constanta castigand partida in doar 50 de minute 6-2, 6-0). In urma acestui succes categoric, Halep s-a calificat in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde a mai ajuns si in 2014 a fost invinsa de Maria Sharapova). Pentru trofeu, Simona va lupta, in cursul zilei de duminica, cu Dominika Cibulkova 38 WTA).

Simona Halep dupa trofeul de la Madrid: Sunt foarte fericita pentru acest turneu, aici ma simt ca acasa

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a declarat, sambata seara, ca la Madrid Open se simte ca acasa, fiind fericita ca a castigat acest turneu, dar mai important este ca a jucat la cel mai inalt nivel, informeaza L039;Equipe, potrivit.

Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid

Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea Simona Halep dupa obtinerea titlului in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Tensiuni intre Simona Halep si Irina Begu in timpul meciului direct/ Begu: Sa fie primit daca ea a spus ca mi-a lasat setul doi.../ Ce spune Halep

Intre Simona Halep si Irina Begu s-a creat o stare de tensiune, dupa ce prima s-a plans in timpul meciului direct ca antrenorii adversarei dau indicatii in timpul partidei, desi regulamentul o interzice, scrie Mediafax. Simona Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid.

LIVE Simona Halep-Dominika Cibulkova in finala turneului de la Madrid (19:00)

Urmariti in aceasta pagina, live text de la ora 19:00, finala turneului feminin de la Madrid in care se intalnesc Simona Halep si slovaca Dominika Cibulkova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )