Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep dupa trofeul de la Madrid: Sunt foarte fericita pentru acest turneu, aici ma simt ca acasa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep dupa trofeul de la Madrid: Sunt foarte fericita pentru acest turneu, aici ma simt ca acasa

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a declarat, sambata seara, ca la Madrid Open se simte ca acasa, fiind fericita ca a castigat acest turneu, dar mai important este ca a jucat la cel mai inalt nivel, informeaza L039;Equipe, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid

Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea Simona Halep dupa obtinerea titlului in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Simona Halep a castigat Madrid Open, dupa 6-2, 6-4, cu Dominika Cibulkova

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a castigat, sambata, Madrid Open, al 12-lea trofeu din cariera si al doilea de categorie Premier Mandatory, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe sportiva slovaca Dominika Cibulkova, locul 38.

Simona Halep, campioana la Madrid

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, cel mai important din cariera ei dupa Indian Wells 2015), si ajunge la 12 titluri in cariera. In finala de la Madrid, una urmarita printre altii de Nadia Comaneci si Ion Tiriac, Halep a invins-o categoric pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-4. In urma acestui succes Halep urca doua locuri in clasamentul mondial si ajunge pe cinci inaintea turneului de la Roma. De asemenea, in Cursa pentru Singapore ajunge in topul opt cu cele 1000 de puncte obtinute la Madrid.

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, dupa victoria in fata slovacei Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe in finala de Dominika Cibulkova cu scorul de 6-2, 6-4, informeaza Agerpres. Astfel, jucatoarea romanca va urca doua.

LIVE TEXT: Simona Halep a castigat Turneul de la Madrid, dupa: 6-2, 6-4, in finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat sambata seara primul titlu din 2016. Ocupanta locului 7 WTA s-a impusin Finala Turneului de la Madrid, 6-2, 6-4, impotriva sportivei din Slovacia, Dominika Cibulkova.

Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa ce a castigat turneul de la Madrid

Succes urias pentru Simona Halep la turneul WTA de la Madrid. La scurt timp, dupa ce a primit trofeul din mainile Nadiei Comaneci, jucatoarea de tenis a transmis un mesaj emotionant.

Simona Halep, premiata de Nadia Comaneci la Madrid

Castigatoare la turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep a primit trofeul din mana legendarei gimnaste Nadia Comaneci.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat foarte usor in finala turneului WTA de la Madrid, vineri, dupa ce a trecut cu 6-2, 6-0 de australianca Samantha Stosur in semifinale, potrivit.

CTP, despre meciul dintre Simona Halep si Irina Begu din sferturile turneului de la Madrid: Vor iesi niste scantei superbe

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre viitorul meci dintre jucatoarele romance de tenis Simona Halep si Irina Begu din cadrul sferturilor turneului de la Madrid, afirmand ca partida va fi una foarte.

Program foarte greu pentru Simona Halep la turneul de la Roma. Begu si Niculescu n-au avut nici ele noroc

Simona Halep va juca azi finala turneului de la Madrid, iar saptamana viitoare va lua startul la Openul Italiei, de la Roma.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )