Libnet.ro
UNICEF

13:30

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Playtech Playtech,
CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest . continuă pe Playtech

LIVE Simona Halep cu Victoria Azarenka in turul 3 la Wimbledon (vineri dupa 17:00)

Cel mai asteptat duel al zilei de vineri in competitia feminina de la Wimbledon le aduce fata in fata pe Simona Halep si Victoria Azarenka.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka: Nu a fost atat de usor pe cat o arata scorul

Simona Halep a obtinut o victorie entuziasmanta in fata Victoriei Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon. La finalul partidei, romanca a declarat ca partida nu a fost atat de usoara pe cat o arata scorul 6-3, 6-1) si ca nu se uita pe tablou pentru ca asta o ajuta sa nu simta presiunea.

Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon. Adversar de cosmar

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in turul trei la Wimbledon mieruri, 3 iulie. Dupa ora 18:30, romanii au strigat Set Simona!, iar scorul a fost 6-3, 4-6, 6-2, asa ca Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon. Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon .

Wimbledon: Simona Halep vs Victoria Azarenka se va disputa vineri, dupa ora 17:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar meciul dintre Simona Halep si Victoria Azarenka, din turul al treilea, va fi al doilea de pe Terenul Central, dupa partida dintre Kevin Anderson si Guido Pella.

CTP lanseaza un avertisment pentru Simona Halep, inaintea meciului cu Viktoria Azarenka

Simona Halep o va intalni pe Viktoria Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon, un meci care se anunta dificil pentru jucatoarea noastra.

FOTO A apelat la o metoda extrema. Cum se recupereaza Simona Halep dupa prima victorie de la Wimbledon

Simona Halep a trecut in doua seturi de Alexandra Sasnovich, in primul meci jucat la Wimbledon, meci in care a avut si probleme medicale.

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wimbledon. Prima reactie dupa victoria cu Azarenka

Simona Halep a invins-o in turul 3 pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. Chiar daca a invins-o categoric pe sportiva din Belarus, numarul 7 mondial a ramas cu picioarele pe pamant si a declarat dupa meci ca nu a fost atat de usor .

Halep musteste de incredere dupa victoria cu Azarenka:incerc de fiecare data sa fiu cea mai buna versiune a mea

La finalul meciului cu Victoria Azarenka, Simona Halep s-a aratat foarte optimista in privinta evolutiei ei viitoare pe iarba de la Londra.

Simona Halep ia primul set cu Azarenka, 6-3, in meciul pentru un loc in saptamana a doua de la Wimbledon

Singura romanca ramasa in turneul de simplu de la Wimbledon, Simona Halep, joaca acum cu Victoria Azarenka pentru un loc in optimile de finala.

Halep, dupa meciul cu Azarenka: Nu a fost atat de usor pe cat o arata scorul

Simopna Halep a declarat, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka, scor 6-3, 6-1, ca succesul ei nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )