Libnet.ro
UNICEF

05:45

Halep, dupa meciul cu Azarenka: Nu a fost atat de usor pe cat o arata scorul

România Liberă România Liberă,
Halep, dupa meciul cu Azarenka: Nu a fost atat de usor pe cat o arata scorul

Simopna Halep a declarat, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka, scor 6-3, 6-1, ca succesul ei nu . continuă pe România Liberă

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka: Nu a fost atat de usor pe cat o arata scorul

Simona Halep a obtinut o victorie entuziasmanta in fata Victoriei Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon. La finalul partidei, romanca a declarat ca partida nu a fost atat de usoara pe cat o arata scorul 6-3, 6-1) si ca nu se uita pe tablou pentru ca asta o ajuta sa nu simta presiunea.

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon. Adversar de cosmar

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in turul trei la Wimbledon mieruri, 3 iulie. Dupa ora 18:30, romanii au strigat Set Simona!, iar scorul a fost 6-3, 4-6, 6-2, asa ca Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon. Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon .

Simona Halep, despre meciul cu Mihaela Buzarnescu: Am jucat bine amandoua. M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihic

Simona Halep 7 WTA) a invins-o pe Mihaela Buzarnescu, scor 6-3, 4-6, 6-2, in turul al doilea de la Wimbledon. Fostul lider mondial a declarat ca partida a fost una de nivel ridicat si ca se simte pregatita pentru meciul din runda urmatoare, unde o va intalni pe Victoria Azarenka 40 WTA).

LIVE Simona Halep cu Victoria Azarenka in turul 3 la Wimbledon (vineri dupa 17:00)

Cel mai asteptat duel al zilei de vineri in competitia feminina de la Wimbledon le aduce fata in fata pe Simona Halep si Victoria Azarenka.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi

Victorie entuziasmanta pentru Simona Halep in turul 3 la Wimbledon, unde jucatoarea din tara noastra a trecut la pas de Victoria Azarenka.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )