Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor: Nu am incetat sa sper!

Playtech Playtech,
Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor: Nu am incetat sa sper!

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata in meciul decisiv din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor de Karolina Pliskova, care s-a impus in trei seturi. Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor de Pliskova Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor. Romanca a fost invinsa in . continuă pe Playtech

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost certata de Cahill

Simona Halep a declarat ca a meritat sa fie certata de antrenorul ei, Darren Cahill, care i-a spus ca a fost o rusine pe teren, in timpul meciului cu Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor.

Reactia Simonei Halep dupa postarea scandaloasa a managerului ei de comunicare pe Instagram

Cosmin Hodor e distrus pe pagina sa de Instagram, dupa ce intr-o postare ce s-a dorit a fi patriotica, a dat cu bata in balta.

CTP, atac dur la adresa PR-ului Simonei Halep dupa mesajul pe care acesta l-a postat despre Bianca Andreescu: Ce spune domnul Hodor e o aberatie

PR-ul Simonei Halep a atacat-o pe Bianca Andreescu intr-un mesaj din mediul online. Ramasa fara aparare, Cristian Tudor Popescu a venit din urma sa-i apere spatele tinerei sportive si sa faca dreptate. CTP il ataca pe PR-ul Simonei Halep Bianca Andreescu a fost atacata intr-un mesaj din mediul online postat de PR-ul Simonei Halep. Odata .

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Simona Halep, infrangere dureroasa la Turneul Campioanelor, in fata Elinei Svitolina

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina cu 7-5, 6-3, miercuri, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep rateaza calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep prezenta la Turneul Campioanelor din acest an a luat sfarsit, vineri, dupa ultimul meci din faza grupelor.

Simona Halep - Elina Svitolina |Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube. Simona, amenintata de Svitolina

Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube este al doilea meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet, dupa debutul furtunos contra Biancai Andre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )