Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ecaterina Andronescu a reactionat dupa tragedia de la Timisoara. Una dintre substantele ucigase rezista 80 de zile!

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu a reactionat dupa tragedia de la Timisoara. Una dintre substantele ucigase rezista 80 de zile!

Ecaterina Andronescu a reactionat dupa tragedia de la Timisoara, unde doi copii si un adult si-au pierdut viata dupa ce s-au intoxicat. Fostul ministru al Educatiei, profesor de chimie la baza, a spus ca. continuă pe Antena3

Prima reactie a primarului Robu dupa tragedia de la Timisoara: Oameni fara o minima constiinta incearca sa puncteze politic

Primarul Nicolae Robu a avut o prima reactie dupa tragedia de la Timisoara, unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei. intr-o postare pe Facebook, Robu transmite condoleante familiilor, cere pedepsirea drastica a vinovatilor si ii inteapa pe cei fara o minima constiinta.

Ecaterina Andronescu, despre contractul urias semnat in mandatul sau intre Ministerul Educatiei si ONG-ul lui Alexandru Cumpanasu: Lucrul acesta chiar ma necajeste Reactia fostului ministru, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a comentat, luni seara, in direct pe B1 TV, situatia contractului incheiat de Ministerul Educatiei, pe perioada mandatului sau, cu Asociatia de Implementare a Democratiei condusa de Al.

Ecaterina Andronescu arunca bomba: Nu e semnatura mea pe diploma lui Cumpanasu

Ecaterina Andronescu sustine ca semnatura din dreptul numelui sau, de pe contractul cu Alexandru Cum.

Monica Anghel si-a invins una dintre cele mai mari temeri. Multi dintre noi au aceasta problema

Desi pare de neinfricat si foarte hotarata, Monica Anghel se chinuie de ani buni sa-si depaseasca o temere. De ce lucru ii era extrem de frica iubitei cantarete si cum a reusit sa se lecuiasca? Ce frica si-a invins Monica Anghel? Monica pare o femeie foarte bataioasa, neinfricata si foarte hotarata. Ei bine, curajul ei .

Marturii revoltatoare facute de una dintre victimele agresorului din Alexandria:M-a lovit la spate si am cazut. Apoi a incercat sa ma violeze

Una dintre victimele agresorului din Alexandria, o femeie de 37 de ani atacata in scara de bloc, a povestit experienta traumatizanta prin care a trecut. Doua femei au fost batute crunt si jefuite in mai.

Adolescenta care i-a sucit mintile lui Stefan cel Mare. Domnitorul Moldovei i-a daruit una dintre cele mai frumoase manastiri din Romania

Stefan cel Mare a fost domnitorul Molvodei timp de 47 de ani, intre 1457 si 1504, avand cea mai lunga domnie din epoca medievala. Viata amoroasa a voievodului a fost una tumultoasa, fiind casatorit de trei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )