Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum a comentat presa internationala victoria Simonei cu Cori Gauff:Halep pare incredibil de periculoasa

Adevărul Adevărul,
Cum a comentat presa internationala victoria Simonei cu Cori Gauff:Halep pare incredibil de periculoasa

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in sferturile de finala, luni, dupa ce a invins, 6-3, 6-3, pe revelatia turneului, jucatoarea americana Cori Gauff 313 WTA), venita din calificari. continuă pe Adevărul

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

VIDEO Cori Gauff, despre victoria epica in fata Polonei Hercog si ce spune despre meciul cu Halep: E ireal cum viata se schimba in cateva secunde

Cori Gauff este de departe revelatia actualei editii de la Wimbledon. La doar 15 ani, americanca a invins nume importante din circuit, iar acum se afla in fata meciului din optimi cu Simona Halep. Gauff a vorbit la conferinta de presa despre cele mai importante momente ale partidei cu Hercog, despre confruntarea cu Halep, dar si despre noutatile din viata sa dupa evolutiile de la Wimbledon. E ireal cum viata se schimba in cateva secunde, a declarat americanca.

Wimbledon: Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep

Cori Gauff va fi viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile de la Wimbledon. Americanca de 15 .

Wimbledon: Cori Gauff (15 ani), adversara Simonei Halep din optimi Americanca a salvat doua mingi de meci in fata Polonei Hercog

Cori Gauff, speranta tenisului american 313 WTA, 15 ani), a salvat doua mingi de meci in fata slovenei Polona Hercog 60 WTA), a castigat cu scorul de 3-6, 7-67), 7-5, dupa doua ore si 46 de minute de joc, si s-a calificat in optimile competitiei de la All England Club, unde o va intalni pe Simona Halep.

Tatal lui Cori Gauff: Simona Halep este o jucatoare grozava, dar nu stii ce se poate intampla

Corey Gauff, tatal viitoarei adversare a Simonei Halep in optimile de la Wimbledon, Cori Gauff, spera ca fiica lui sa se ridice la nivelul unui meci cu un fost numar 1 WTA .

Simona Halep, in sferturi la Wimbledon (6-3, 6-3 cu revelatia Cori Gauff)

Sustinuta de publicul britanic, Cori Gauff nu a avut armele necesare pentru a-i face fata Simonei Halep si pentru a continua povestea participarii la Wimbledon 15 ani, locul 314 WTA, venita din calificari). Jucatoarea noastra a avut o liniste interioara care a speriat-o pe adversara, a comis de doua ori mai putine erori nefortate decat americanca 14-28), a prestat un joc solid de pe baseline si s-a impus meritat dupa un meci de o ora si 14 minute, scor 6-3, 6-3. Pentru un loc in semifinale, Simona se va lupta cu Shuai Zhang China, 50 WTA).

Serena Williams, impresionata de Cori Gauff: Face totul perfect! A surprins cand a fost rugata sa ii ofere sfaturi inaintea meciului cu Simona Halep

Cori Gauff, adversara Simonei Halep din optimile de finala de la Wimbldon a reusit sa o impresioneze si pe multipla castigatoare de Grand Slam-uri Serena Williams.

Live Stream Online Simona Halep Cori Gauff Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff se joaca luni, 8 iulie 2019, in optimile de finala de la Wimbledon. Partida este programata pentru ora 16:30, pe terenul 1 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Cori Gauff in optimi la Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff este duelul din optimile de finala ale turneului de la Eimbledon in urma caruia numarul 7 mondial poate face inca un pas spre trofeu. Partida se joaca luni, 8 iulie 2019, de la ora 16:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si .

Serena Williams, despre Cori Gauff: E la un nivel incredibil, e capabila si pregatita de orice

Calificata in optimi la Wimbledon, Serena Williams a vorbit despre parcursul impresionant al compatrioatei sale Cori Gauff la competitia de la All England Club. Americanca a declarat ca este mandra de ce a reusit Gauff si este de parere ca jucatoarea in varsta de 15 ani se afla la un nivel incredibil, fiind capabila si pregatita de orice.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )