Libnet.ro
UNICEF

16:15

CTP, transant dupa eliminarea lui Halep de la Australian Open: Nu-mi pare rau ca a pierdut!

Adevărul Adevărul,
CTP, transant dupa eliminarea lui Halep de la Australian Open: Nu-mi pare rau ca a pierdut!

Cristian Tudor Popescu a urmarit cu mare interes duelul din sferturile Australian Open, spunand, inca inainte de partida, ca toti romanii trebuie sa savureze acest meci. continuă pe Adevărul

Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep dupa ce a fost eliminata in sferturile Australian Open de Serena Williams, a 10-a favorita.

Anuntul Simonei Halep dupa victoria de la Australian Open 2021. Ce le-a transmis fanilor

Smona Halep vine cu un anunt dupa victoria de la Australian Open. Ce le-a impartasit celebra sportiva fanilor imediat dupa ce a trecut mai departe in sferturile compatitiei? Vestea Simonei Halep pentru fani dupa victoria de la Australian Open Campioana noastra e in sferturi la Melbourne, iar mesajul din cadrul interviului dupa meciul contra Iga .

Ion Tiriac, umilit dupa esecul Simonei Halep de la Australian Open. in ce hal a fost jignit

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala de la Australian Open. A pierdut 3-6, 3-6 in fata Serenei Williams. Sotul jucatoarei din SUA a comentat verdictul duelului, aducandu-l in discutie pe Ion Tiriac. Sotul Serenei Williams, atac la Ion Tiriac dupa esecul Simonei Halep de la Australian Open in urma cu cateva saptamani, Tiriac .

Simona Halep, prima reactie dupa castigarea meciului din optimile Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj dupa castigarea meciului din optimile de la Australian Open, impotriva jucatoarei poloneze Iga Swiatek.

Final de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Serena Williams pur si simplu a fost mai buna!

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Australian Open de fosta campioana Serena Williams dupa un meci de doua seturi 6-3, 6-3) intins pe o ora si 21 de minute. Halep n-a facut un meci rau, dar Serena a jucat aproape de perfectiune. Dupa un prim set pierdut la diferenta de un break, Halep a avut 2-0 si 3-1 in setul al doilea, cand insa n-a reusit desprinderea si a cedat apoi cinci jocuri la rand, ceea ce nu se intampla prea des.

Prima reactie a Serenei Williams, dupa ce a invins-o categoric pe Simona Halep, la Australian Open 2021

Simona Halep nu i-a putut face fata Serenei Williams in sferturile Australian Open 2021. Americanca s-a impus categoric, in doua seturi, 6-3, 6-3. Aceasta a oferit o reactie la cald, imediat dupa victoria.

Cu cine risca sa se dueleze Simona Halep la Australian Open. E vestea diminetii

Fanii Simonei Halep au aflat cu cine ar putea sa se dueleze campioana noastra la Australian Open? Cine ar putea sa-i fie rivala in teren in sferturile competitiei mult asteptate? Sferturi Australian Open: cu cine risca sa intre Simona Halep in teren? Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in sferturi la Australian Open, iar .

FOTO Ce a postat sotul Serenei Williams dupa meciul cu Simona Halep - il ataca dur pe Ion Tiriac

In urma cu cateva saptamani, Ion Tiriac o sfatuia pe Serena Williams sa se retraga din tenis are deja 39 de ani si kilograme in plus). Marti, americanca a invins-o pe Simona Halep in sferturi la Australian Open, iar sotul Serenei Alexis Ohanian) i-a dat un nou raspuns aspru lui Tiriac.

Unde crede Serena Williams ca s-a facut diferenta - Ce spune despre Simona Halep

Serena Williams este in semifinale la Australian Open, victoria cu Simona Halep venind dupa o partida in care americanca a jucat perfect din punct de vedere tactic 6-3, 6-3). La finalul duelului de pe Rod Laver Arena, Serena a explicat unde s-a facut diferenta in meciul de marti.

Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Simona Halep a ratat calificarea in semifinala competitiei Australian Open in fata Serenei Williams. Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu la esecul recent al campioanei noastre? Simona Halep pierde la Australian Open in fata Serenei Williams. Reactia lui CTP Partida dintre Simona Halep si Serena Williams s-a terminat in favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numarul .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )