Libnet.ro
UNICEF

13:15

Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep dupa ce a fost eliminata in sferturile Australian Open de Serena Williams, a 10-a favorita. continuă pe Online Sport

Ion Tiriac, umilit dupa esecul Simonei Halep de la Australian Open. in ce hal a fost jignit

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala de la Australian Open. A pierdut 3-6, 3-6 in fata Serenei Williams. Sotul jucatoarei din SUA a comentat verdictul duelului, aducandu-l in discutie pe Ion Tiriac. Sotul Serenei Williams, atac la Ion Tiriac dupa esecul Simonei Halep de la Australian Open in urma cu cateva saptamani, Tiriac .

Anuntul Simonei Halep dupa victoria de la Australian Open 2021. Ce le-a transmis fanilor

Smona Halep vine cu un anunt dupa victoria de la Australian Open. Ce le-a impartasit celebra sportiva fanilor imediat dupa ce a trecut mai departe in sferturile compatitiei? Vestea Simonei Halep pentru fani dupa victoria de la Australian Open Campioana noastra e in sferturi la Melbourne, iar mesajul din cadrul interviului dupa meciul contra Iga .

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi

Vedeti aici ce a declarat Simona Halep dupa victoria obtinuta in fata polonezei Iga Swiatek in optimile de la Australian Open 3-6, 6-1, 6-4).

Halep, primul interviu dupa eliminarea de la Australian Open: Cum si-a catalogat jocul VIDEO

Ocupanta locului 2 mondial a parasit primul Grand Slam al anului in sferturi, fiind invinsa pentru a 10-a oara in 12 meciuri de Serena Williams 39 de ani, 11 WTA): 3-6, 3-6.

Ce scrie presa internationala despre meciul Simona Halep - Serena Williams |Australian Open 2021

Simona Halep va juca pentru cea de-a 13-a oara in cariera cu Serena Williams. Meciul mult asteptat din sferturile Australian Open 2021 a fost analizat in presa internationala. Cei de la New York Times s-au.

Serena Williams, pusa pe glume dupa victoria in fata Simonei Halep: Nu m-am mai simtit asa din vara lui 1926! (VIDEO)

Serena Williams a fost pusa pe glume in conferinta de presa de dupa victoria in fata Simonei Halep, din sferturile Australian Open. La intrebarile jurnalistilor, americanca a spus ca nu s-a mai simtit atat.

Dan Negru, reactie uluitoare despre Simona. Halep e o intamplare!

Dan Negru a avut o reactie uluitoare in ceea ce o priveste pe Simona Halep. Ce a spus prezentatorul TV despre tenismena, dupa ce aceasta a fost eliminata de Serena Williams? Dan Negru, reactie la adresa Simonei Halep Dupa eliminarea Simonei Halep de Serena Williams, de la Australian Open 2021, Dan Negru a reactionat pe .

CTP, transant dupa eliminarea lui Halep de la Australian Open: Nu-mi pare rau ca a pierdut!

Cristian Tudor Popescu a urmarit cu mare interes duelul din sferturile Australian Open, spunand, inca inainte de partida, ca toti romanii trebuie sa savureze acest meci.

Simona Halep, ocolita de adversare la Australian Open. Nu prea imi place!

Dupa ce s-a calificat in semifinalele Australian Open, Naomi Osaka a declarat ca nu ii place sa joace impotriva Simonei Halep, gand cu care au rezonat mai multe jucatoare de tenis de-a lungul timpului. Este cu siguranta o batalie psihica si fizica. Este cu adevarat dificila. Returneaza mingea de fiecare data. Naomi Osaka, despre adversara .

Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Simona Halep a ratat calificarea in semifinala competitiei Australian Open in fata Serenei Williams. Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu la esecul recent al campioanei noastre? Simona Halep pierde la Australian Open in fata Serenei Williams. Reactia lui CTP Partida dintre Simona Halep si Serena Williams s-a terminat in favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numarul .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )