Libnet.ro
UNICEF

11:30

Final de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Serena Williams pur si simplu a fost mai buna!

Online Sport Online Sport,
Final de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Serena Williams pur si simplu a fost mai buna!

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Australian Open de fosta campioana Serena Williams dupa un meci de doua seturi 6-3, 6-3) intins pe o ora si 21 de minute. Halep n-a facut un meci rau, dar Serena a jucat aproape de perfectiune. Dupa un prim set pierdut la diferenta de un break, Halep a avut 2-0 si 3-1 in setul al doilea, cand insa n-a reusit desprinderea si a cedat apoi cinci jocuri la rand, ceea ce nu se intampla prea des. continuă pe Online Sport

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa Australian Open

Eliminata in sferturi la Australian Open, pentru Simona Halep urmeaza o perioada de pauza.

Unde crede Serena Williams ca s-a facut diferenta - Ce spune despre Simona Halep

Serena Williams este in semifinale la Australian Open, victoria cu Simona Halep venind dupa o partida in care americanca a jucat perfect din punct de vedere tactic 6-3, 6-3). La finalul duelului de pe Rod Laver Arena, Serena a explicat unde s-a facut diferenta in meciul de marti.

Cum crede antrenorul Serenei Williams ca va fi meciul cu Simona Halep

Patrick Mouratoglou a prefatat meciul dintre Serena Williams si Simona Halep Australian Open, sferturi de finala), antrenorul francez fiind constient de faptul ca sportiva noastra va intra pe teren cu o alta incredere dupa victoria categorica din finala de la Wimbledon 2019).

FOTO Ce a postat sotul Serenei Williams dupa meciul cu Simona Halep - il ataca dur pe Ion Tiriac

In urma cu cateva saptamani, Ion Tiriac o sfatuia pe Serena Williams sa se retraga din tenis are deja 39 de ani si kilograme in plus). Marti, americanca a invins-o pe Simona Halep in sferturi la Australian Open, iar sotul Serenei Alexis Ohanian) i-a dat un nou raspuns aspru lui Tiriac.

Victoria cu numarul 100 pentru Simona Halep in turneele de Mare Slem

Succesul obtinut de Simona Halep in fata polonezei Iga Swiatek a fost cel cu numarul 100 in turneele majore.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminata in sferturi de Serena Williams - Prea puternica

Serena Williams a reusit sa-si impuna registrul tactic: a tinut-o pe Simona departe de baseline, a scurtat pe cat posibil punctele, s-a aflat in mare parte la conducerea raliurilor si a castigat meritat o partida pe care a dominat-o. A fost 6-3, 6-3 pentru americanca, dupa un meci care a durat o ora si 21 de minute. Simona a avut sansele ei in setul al doilea a condus cu 2-0 si 3-1), dar nu si-a gasit ritmul la serviciu. Serena este in semifinale la Australian Open, acolo unde va da peste Naomi Osaka.

VIDEO Ce a spus Simona Halep despre confruntarea cu Serena Williams din sferturi

Simona Halep va avea parte de inca o confruntare dificila la Australian Open: o va intalni in sferturi pe Serena Williams. Romanca si-a laudat viitoarea adversara si a precizat ca pentru a trece de americanca va trebui sa joace cel mai bun tenis al sau.

Digisport: Aici s-a terminat totul! Momentul in care Simona Halep s-a prabusit in meciul cu Serena Williams si ce spune Mats Wilander

Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa de Serena Williams cu 6-3, 6-3, la Melbourne, in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

CTP, transant dupa eliminarea lui Halep de la Australian Open: Nu-mi pare rau ca a pierdut!

Cristian Tudor Popescu a urmarit cu mare interes duelul din sferturile Australian Open, spunand, inca inainte de partida, ca toti romanii trebuie sa savureze acest meci.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )