Libnet.ro
UNICEF

05:45

CTP, vesti groaznice pentru Simona Halep, dupa victoria de azi: Asta nu e in avantajul ei

Playtech Playtech,
CTP, vesti groaznice pentru Simona Halep, dupa victoria de azi: Asta nu e in avantajul ei

Victoria de astazi a Simonei Halep si calificarea in Optimile de finalaa este o performanta, dar nu surprinzatoare. Surprinzator este posibilul adversar din Optimi. Este vorba de poloneza Iga Swiatek. Swiatek are deja un avantaj in fata jucatoarei noastre, dupa victoria de la Roland Garros, scor 6-1, 6-2. Simona Halep vs Iga Swiatek, in Optimile . continuă pe Playtech

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Ajla Tomljanovic

Vedeti mai jos ce a declarat la cald Simona Halep dupa victoria obtinuta, miercuri, in turul secund la Australian Open.

Victorie dramatica pentru Simona Halep, la Australian Open. A invins-o de Ajla Tomljanovic, in turul 2

Simona Halep 2 WTA) a trecut in turul al treilea la Australian Open, in urma unei partide dramatice. Romanca invins-o in trei seturi pe australianca de origine croata Ajla Tomljanovic 72 WTA), cu 6-4, 4-6,.

Ce a multumit-o pe Simona Halep dupa meciul care a dus-o in optimi - Ce spune despre un posibil duel cu Swiatek

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a trece de Veronika Kudermetova 6-1, 6-3), iar la finalul partidei care a dus-o in optimi a precizat care este arma pe care a imbunatatit-o foarte mult in ultima perioada.

Simona Halep, dupa meciul dramatic cu Ajla Tomljanovic: A fost mai greu decat credeam. Ce spune despre viitoarea adversara, Veronika Kudermetova

Simona Halep a reusit calificarea in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Grand Slam din anul 2021. A bifat o victorie cu mari emotii, in fata australiencei Ajla Tomljanovic, dupa ce a revenit spectaculos.

Amenintare pentru Simona Halep: Ashleigh Barty si-a spulberat adversara la Australian Open si a bifat cea mai rapida victorie

Ashleigh Barty, lider mondial in circuitul WTA, favorita numarul 1 la Australian Open 2021, a debutat la turneul de Grand Slam cu un veritabil blitzkrieg. A invins-o fara drept de apel pe muntenegreanca Danka Ko.

Simona Halep se califica in turul 3 cu revenire de la 2-5 in decisiv

Meci de mare lupta pentru Simona Halep cu Ajla Tomljanovic in turul 2 la Australian Open. O partida de peste doua ore si jumatate castigata de Halep, cu 4-6, 6-4, 7-5, dupa ce a revenit de la 2-5 in setul decisiv.

VIDEO Gestul facut de Simona Halep dupa calificarea in optimi

Halep este in optimi la Melbourne 6-3, 6-1 cu Veronika Kudermetova), iar gestul de la finalul partidei a fost scos in evidenta de organizatori pe site-ul oficial al primului Grand Slam al anului.

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile Australian Open. E una de cosmar: Ultima oara m-a zdrobit

Duel de foc pentru Simona Halep pentru un loc in sferturile de finala la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep in optimi la Australian Open

Victorie fara loc de interpretare pentru Simona Halep in fata rusoaicei Veronika Kudermetova, vineri, la prima lor infruntare in circuitul WTA.

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )