Libnet.ro
UNICEF

01:05

in culisele celui mai mare club pentru orgii sexuale: cine va lua parte la olimpiada sexului, organizata de Heaven Circle

Adevărul Adevărul,
in culisele celui mai mare club pentru orgii sexuale: cine va lua parte la olimpiada sexului, organizata de Heaven Circle

Heaven Circle este considerat cel mai mare club pentru petreceri sexuale din lume. A fost infiintat in urma cu patru ani si in prezent numara peste 20. 000 de membri. Petrecerile in cadrul carora au loc orgii sexuale sunt organizate in prezent la Paris, Londra, New York, Los Angeles, Vegas, Ibiza, Berlin, Amsterdam si Viena, iar locurile se ocupa de fiecare data. continuă pe Adevărul

in Gorj se inregistreaza cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de agenti de politie cu incadrare din sursa externa

Cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de politisti scoase la concurs se inregistreaza in judetul Gorj. Peste 64 de candidati se lupta pe loc de agent de politie in mediul rural.

Grecia a vandut chinezilor cel mai mare port al tarii pentru 368,5 milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de transport, transmite Reuters.

Grecia a vandut chinezilor cel mai mare port al tarii; suma obtinuta, 368,5 milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de transport, transmite Reuters, preluata de Agerpres. Este a doua mare privatizare majora din iulie, cand Grecia a obtinut al treilea pachet de asistenta financiara, in valoare de 85 de miliarde de euro, ce prevede vanzari ale activelor de stat. Banii obtinuti vor fi folositi la achitarea imprumuturilor primite pentru recapitalizarea bancilor si pentru finantarea investitiilor. in ultimii cinci ani, Grecia a obtinut din privatizari 3,5 miliarde de euro.

Groupama Asigurari: In 2015 am platit despagubiri de aproximativ 100 milioane euro, cea mai mare despagubire de 2,1 milioane lei fiind pentru o polita RCA

Groupama Asigurari a anuntat vineri ca anul trecut a platit despagubiri in valoare de aproximativ 100 de milioane de euro pe segmentul de de asigurari non-life, 68% din suma reprezentand despagubiri achitate persoanelor juridice. Cea mai mare dauna platita de Groupama in 2015 a reprezentat despagubirea pentru o polita RCA, de peste 2,1 milioane de lei. Conform datelor ASF, Groupama s-a situat anul trecut pe locul trei in piata asigurarilor atat in ceea ce priveste veniturile cat si despagubirile platite si pe locul noua in topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii de la clienti.

Sondaj: Iohannis, Isarescu si Ciolos, personalitatile publice in care romanii au cea mai mare incredere

Presedintele Klaus Iohannis, guvernatorul BNR Mugur Isarescu si premierul Dacian Ciolos sunt personalitatile publice in care romanii au cea mai mare incredere.

Obama: Cea mai mare greseala a mea a fost sa nu concep un plan dupa ce am luat decizia de a interveni cu forte militare in Libia

Presedintele SUA, Barack Obama a declarat ca cea mai mare greseala a sa, in calitate presedinte, a fost lipsa unui plan dupa interventiile militare din Libia, ce au rezultat cu uciderea lui Gadhafi,.

Chinezii preiau cel mai mare port din Grecia

Grupul chinez de transport maritim Cosco Shipping Co. a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, in schimbul sumei de 368,5 milioane de euro, ca parte a planului sau de a construi un centru european de transport.

Cea mai mare companie procesatoare de carne din lume, reclame defaimatoare pe Google la adresa unui jurnalist activist

JBS, cea mai mare companie procesatoare de carne a orchestrat reclamele defaimatoare la adresa lui Leonardo Sakamonto, arata theguardian. com. Leonardo Sakamonto, presedintele unei organizatii activiste din.

in Dubai va fi construit un turn mai mare decat Burj Khalifa, care are 828 metri

In Dubai va fi construit un turn mai mare decat Burj Khalifa, care are 828 metri .

Grecia a vandut cel mai mare port al tarii, pe cateva sute de milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )