Libnet.ro
UNICEF

05:45

in Dubai va fi construit un turn mai mare decat Burj Khalifa, care are 828 metri

România Liberă România Liberă,
in Dubai va fi construit un turn mai mare decat Burj Khalifa, care are 828 metri

In Dubai va fi construit un turn mai mare decat Burj Khalifa, care are 828 metri . continuă pe România Liberă

Sistemul bancar european, mai nesigur decat in 2009

Perspectivele pentru sistemul bancar european sunt mai nesigure decat erau in 2009, in conditiile in care dobanzile negative lovesc puternic profiturile, iar digitalizarea schimba modul in care intreaga industrie opereaza, a avertizat Francois Perol, presedintele grupului BPCE, potrivit Bloomberg.

Cea mai mare companie procesatoare de carne din lume, reclame defaimatoare pe Google la adresa unui jurnalist activist

JBS, cea mai mare companie procesatoare de carne a orchestrat reclamele defaimatoare la adresa lui Leonardo Sakamonto, arata theguardian. com. Leonardo Sakamonto, presedintele unei organizatii activiste din.

Grecia a vandut cel mai mare port al tarii, pe cateva sute de milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de.

Grecia a vandut chinezilor cel mai mare port al tarii pentru 368,5 milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de transport, transmite Reuters.

Grecia a vandut chinezilor cel mai mare port al tarii; suma obtinuta, 368,5 milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de transport, transmite Reuters, preluata de Agerpres. Este a doua mare privatizare majora din iulie, cand Grecia a obtinut al treilea pachet de asistenta financiara, in valoare de 85 de miliarde de euro, ce prevede vanzari ale activelor de stat. Banii obtinuti vor fi folositi la achitarea imprumuturilor primite pentru recapitalizarea bancilor si pentru finantarea investitiilor. in ultimii cinci ani, Grecia a obtinut din privatizari 3,5 miliarde de euro.

Groupama Asigurari: In 2015 am platit despagubiri de aproximativ 100 milioane euro, cea mai mare despagubire de 2,1 milioane lei fiind pentru o polita RCA

Groupama Asigurari a anuntat vineri ca anul trecut a platit despagubiri in valoare de aproximativ 100 de milioane de euro pe segmentul de de asigurari non-life, 68% din suma reprezentand despagubiri achitate persoanelor juridice. Cea mai mare dauna platita de Groupama in 2015 a reprezentat despagubirea pentru o polita RCA, de peste 2,1 milioane de lei. Conform datelor ASF, Groupama s-a situat anul trecut pe locul trei in piata asigurarilor atat in ceea ce priveste veniturile cat si despagubirile platite si pe locul noua in topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii de la clienti.

Cum vrea sa se diferentieze NN, cel mai mare asigurator de viata, pe piata asigurarilor private de sanatate

NN, cel mai mare asigurator local de viata, a intrat pe piata asigurarilor private de sanatate, o zona care creste anual cu peste 25% si a generat anul trecut venituri de 105,3 milioane lei. Marius Popescu, directorul general al NN, spune ca majoritatea produselor din piata sunt asigurari de grup, oferite de firme angajatilor, care au sume mici asigurate, astfel ca NN a decis sa se adreseze clientilor individuali cu polite care acopera in special interventiile chirurgicale si spitalizarile in limita a 100. 000 de lei. Cat costa? Pentru o persoana de 35 de ani, pachetul minim care acopera costurile cu spitalizarea si operatiile din accident, prima este de 56 de lei pe luna, iar pentru spitalizare si operatii din orice cauza prima lunara ajunge la 221 lei.

Seful ANAF are in conturi de doua ori mai putin decat a castigat anul trecut, cand lucra in sectorul privat

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Dragos Doros, are in conturi 157. 000 de lei 35. 150 euro), suma care este insa de peste doua ori mai mica fata de cat a catigat anul trecut, cand lucra in sectorul privat, dar de 17 ori.

Caru' cu Vedete: Prodanca este mai terorista decat Becali cu fetele ei; Victoria Beckham isi duce fetita de 4 ani la salonul de infrumusetare; Fetele lui Vadim il tarasc prin tribunal pe Adi de la Valcea

Raluca Badulescu are o dieta-soc de cand si-a taiat stomacul! Mananca de 10 ori pe zi. Fina lui Catalin Botezatu a ajuns sa. Daniela, cea mai apreciata dansatoare din buric il plange acum pe Fane Spoitoru. Stirea de ieri ca Fane Spoitoru, fostul lider al lumii interlope ar fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )