Libnet.ro
UNICEF

06:30

Culisele receptiei de la Cotroceni. Cum a reactionat Klaus Iohannis cand s-a apropiat de premierul Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Culisele receptiei de la Cotroceni. Cum a reactionat Klaus Iohannis cand s-a apropiat de premierul Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu premierul Vicorica Dancila minute bune. Seful statului s-a salutat cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. I-a zis chiar dle. presedinte lui Dragnea. Cu Gabriela Firea,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a fost amendat de CNCD pentru folosirea cuvntului penali

Presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 2. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a decis cu 5 voturi la 4 ca liderul de la Cotroceni a folosit discriminatoriu termenul penali. Informatia a fost publicata initial de G4Media. ro si confirmata pentru HotNews. ro de catre presedintele CNCD, Csaba Asztalos. Concret, Consiliul a decis ca presedintele a discriminat atunci cand a facut urmatoarea declaratie: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA. Eu am votat impotriva; declaratia e larg in limita libertatii de exprimare, a precizat Asztalos.

Klaus Iohannis, gafa de proportii la receptia de la Cotroceni

Gafa de proportii facuta de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a ratat cu un an proclamarea independentei Romaniei. Evenimentul a avut loc in 9 mai 1877, deci au trecut de atunci 141 de ani.

Klaus Iohannis, o noua iesire publica in conflictul deschis cu PSD. Declaratie de presa la Cotroceni la 19:30

Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina o declaratie de presa, luni incepand cu ora 19:30. Desi presedintia nu a anuntat exact tema pe care o va aborda.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a contestat la CCR legea pentru sustinerea crescatorilor de porci

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce a fost intrebat de sesizarea la CCR a lui Klaus Iohannis a legii care sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drg.

Klaus Iohannis, noi critici pentru clasa politica: Auzim, in Romania, voci care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice (VIDEO)

Klaus Iohannis i-a criticat miercuri, in discursul pe care l-a sustinut la receptia de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei, pe politicienii care pun sub semnul intrebarii rolul si benficiile.

Klaus Iohannis, dupa amenda primita pentru discriminare: O decizie politica, va fi contestata n instanta

Presedintele Klaus Iohannis califica drept decizie politica amenda de 2. 000 de lei stabilita de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a decis cu 5 voturi la 4 ca liderul de la Cotroceni a folosit discriminatoriu termenul penali.

Klaus Iohannis: PSD e incapabil sa tina ordine in finantele publice. Venituri cu 3 miliarde mai mici

Klaus Iohannis a criticat intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni felul in care PSD gestioneaza fiscilitatea, atragand atentia ca veniturile bugetare sunt cu 3 miliarde mai mici chiar decat aparea.

Klaus Iohannis: PSD e incapabil sa tina ordine in finantele publice. Venituri cu 3 miliarde mai mici (VIDEO)

Klaus Iohannis a criticat intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni felul in care PSD gestioneaza fiscilitatea, atragand atentia ca veniturile bugetare sunt cu 3 miliarde mai mici chiar decat aparea.

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 19.30

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa, luni, la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele CNCD, explicatii dupa sanctionarea lui Klaus Iohannis: De ce Codruta Kovesi nu primeste amenda pentru exprimarea festivalul inculpatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a primit o amenda de 2. 000 de lei din partea Consiliului pentru Combaterea Discriminarii pentru ca a folosit termenul de penali atunci cand s-a referit la politicienii care au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )