Libnet.ro
UNICEF

11:00

Culisele tensiunilor din coalitia majoritara. Remanierea, test pentru raportul de forte din PSD

România Liberă România Liberă,
Culisele tensiunilor din coalitia majoritara. Remanierea, test pentru raportul de forte din PSD

Mai multi ministri sunt luati in vizor de presedintele PSD, Liviu Dragnea, care vrea remanierea Guvernului, dar premierul Sorin Grindeanu nu mai pare dornic sa respecte ordinele sefului sau de partid. continuă pe România Liberă

Politia din Franta cauta doi suspecti pentru vandalizarea mormantului generalului Charles de Gaulle

Autoritatile din Franta sunt in cautarea a doi suspecti care au vandalizat mormantul generalului Charles de Gaulle, la Colombey-les-deux-Eglises. Un barbat de aproximativ 30 de ani a urcat, sam.

Directorul ArcelorMittal Galati: Din pacate suntem prea mari pentru Romania / Compania vrea sa produca tevi pentru gazoductul BRUA

ArcelorMittal Galati vrea sa produca tevi si tuburi din tabla de otel la combinatul de la Galati pentru gazoductul Bulgaria - Romania - Ungaria - Austria BRUA), a declarat, intr-un interviu acordat pentru News. ro, directorul general al ArcelorMittal Galati, Bruno Ribo.

Cei mai sexy politicieni din lume, fata in fata pentru prima data!

Cei mai sexy politicieni din lume s-au intalnit la Taormina. Este vorba de prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, si noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, ei fiind fotografiati pentru prima data impreuna in cadrul summitului NATO ce se desfasoara in Sicilia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )