Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cei mai sexy politicieni din lume, fata in fata pentru prima data!

ADPM ADPM,
Cei mai sexy politicieni din lume, fata in fata pentru prima data!

Cei mai sexy politicieni din lume s-au intalnit la Taormina. Este vorba de prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, si noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, ei fiind fotografiati pentru prima data impreuna in cadrul summitului NATO ce se desfasoara in Sicilia. continuă pe ADPM

FOTO Sorana Carstea i-a uimit pe nemti. Cum s-a imbracat cea mai sexy jucatoare din WTA la o petrecere in Nurnberg

Sorana Carstea este socotita in acest moment una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul WTA si din acest motiv toti ochii sunt pe ea.

Unul dintre cei mai apreciati violonisti ai lumii concerteaza in fata Palatului Culturii din Iasi

Fost elev la Scoala de Muzica Yehudi Menuhin, Nigel Kennedy sustine un recital in aceasta seara, in cadrul Festivalului International al Educatiei. Accesul la eveniment este gratuit.

Britanicul care a castigat cel mai bine platit job din lume a venit sa viziteze Romania. Alba Iulia este unica, este originala, este incarcata de istorie si ar trebui ca toata lumea sa vina aici

Cel mai norocos om din lume a venit sa viziteze Romania. Este vorba despre britanicul Ben Southall, cel care a obtinut cel mai bine platit job, care presupune promovarea in toata lumea a ueni insule din.

Povestea celor mai adanci lacuri din lume. Acumularea montana din Romania unde fundul a fost atins la 29 de metri

Indiferent de modalitatea de formare, cele mai adanci lacuri din lume au creat in jurul lor adevarate legende. Romania se numara printre tarile de pe mapamond cu cele mai adanci ape statatoare.

Michelle Obama, mai sexy si mai dezinvolta decat o stiam la Casa Alba

Michelle Obama se afla in vacanta in Toscana, Italia, unde afiseaza un look relaxat si sexy, purtand camasi si bluze cu umerii goi, ipostaza cu care nu eram obisnuiti pe vremea cand era Prima Doamna a Americii.

indrazneala si eleganta pe covorul rosu de la Cannes 2017: cele mai sexy si cele mai frumoase rochii purtate de vedete GALERIE FOTO

Festivalul de Film de la Cannes nu este un punct de reper doar pentru industria cinematografica, reprezentand si unul dintre cele mai extravagante evenimente din lumea modei. Editia din 2017 nu face exceptie, aparitiile de pe covorul rosu fiind ravasitoare, originale, dar si indraznete si riscante.

Romania este tara din lume cu 300.000 de cetateni ascultati la telefoane

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat vineri, in fata tinerilor din partid, ca institutiile sunt facute sa apere cetateanul, nu sa-i asculte telefoanele si sa-l trimita in instanta pentru vini inchipuite, Romania fiind tara din lume cu 300. 000 de cetateni ascultati la telefoane, ceea ce este o rusine.

Cea mai mare oglinda convexa din lume este o realizare impresionanta [VIDEO]

Cea mai mare oglinda convexa din lume tocmai a fost turnata in Mainz, Germania, si este impresionanta. Aceasta oglinda convexa va fi oglinda secundara a Extremely Large Telescope, iar dimensiunile sale sunt uriase. Diametrul oglinzii este de 4,26 metri, in timp ce aceasta cantareste 3,5 tone. Oglinda secundara este una dintre cele cateva care concentreaza [].

Istorii controversate ale celor mai cunoscute tablouri din lume: Gioconda a fost atacata cu pietre de un vizitator

Cele mai cunoscute picturi din intreaga istorie a artei plastice ascund in spatele panzelor legende cu adevarat controversate, pe care prea putini dintre noi le cunosc.

Unul dintre cei mai iubiti artisti ai tuturor timpurilor s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Gregory LeNoir Gregg Allman, cantaret si compozitor american, unul dintre cei mai indragiti artisti ai tuturor timpurilor, s-a stins din viata la varsta de 69 de.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )