Libnet.ro
UNICEF

00:07

Spectacolele lunii ianuarie, la Ateneul National din Iasi si Cinema Victoria

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Spectacolele lunii ianuarie, la Ateneul National din Iasi si Cinema Victoria

Iubitorii de arta si cultura sunt asteptati, in luna ianuarie, la evenimentele speciale organizate la Ateneul National din Iasi si Cinema Victoria. prilej cu care se vor putea bucura de spectacole de teatru pentru cei mici sau pentru cei mari, in prezenta unor invitati de seama, dar si de proiectiile de film de la Cinema . continuă pe Ceaşca de Cultură

Profesorul Dinu Antonescu despre impactul comunismului asupra medicinei romanesti. Un exercitiu de autoritate morala la Teatrul National din Bucuresti

Duminica 19 ianuarie, profesorul Dinu Antonescu a sustinut la Teatrul National din Bucuresti conferinta Impactul comunismului asupra medicinei romanesti. A vorbit academic, cu o voce limpede, masurat, fara iritare. Nu a ridicat tonul, nu scrasnit din dinti si, mai ales, nu a platit polite. A facut recurs la istorie si a documentat solid ce era medicina romaneasca pana in 1945:.

Barbatul din Iasi, care si-a ucis sotia de Revelion, a fost arestat preventiv

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au propus arestarea preventiva a unui barbat din comuna Focuri, in varsta de 60 de ani, pentru ca in seara de revelion si-a ucis sotia, o femeie in varsta de 55 de ani.

Batranul de 80 de ani din Iasi iesise sa hraneasca animalele. Cum trecuse cateva ore bune si nu se intorsese, fiica s-a dus sa il caute. in scurt timp avea sa faca o descoperire terifianta

Batranul de 80 de ani din judetul Iasi iesise sa hraneasca animalele. Cum trecuse doua ore si nu s-a intors, fiica sa s-a dus sa il caute. in scurt timp, avea sa faca o descoperire cumplita.

Primarul care a facut sex cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL.

Primarul care a avut relatii intime cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL.

Piesa Dosarele Siberiei, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti

Teatrul National Mihai Eminescu din Chisinau monteaza pe scena Nationalului bucurestean, miercuri .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )