Libnet.ro
UNICEF

00:06

Un tablou gasit din intamplare dupa ce a fost furat acum 20 de ani este un Klimt original

Adevărul Adevărul,
Un tablou gasit din intamplare dupa ce a fost furat acum 20 de ani este un Klimt original

Un tablou furat acum 20 de ani si regasit din intamplare in urma cu cinci saptamani la Piacenza, in nord-vestul Italiei, este un original Gustav Klimt, a indicat vineri un magistrat insarcinat cu ancheta, precizeaza AFP. continuă pe Adevărul

O tanara a trait clipe de cosmar, dupa ce a fost tamponata intetionat de un barbat din Suceava. Dupa impact, individul a incercat sa o arunce de pe pod

Momente de panica traite de o tanara din Suceava, dupa ce a fost tamponata intentionat de un barbat din Suceava. La scurt timp dupa impact, individiul a incercat sa o impinga de pe pod.

incepe reabilitarea Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate

Incep lucrarile de restaurare a Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate. Primarul Constantei a anuntat ca miercuri va preda cladirea Companiei Nationale de Investitii si constructorului. Lucrarile costa 94 de milioane de lei, transmite Mediafax.

Locomotivele CFR Calatori spun multe despre declinul domeniului feroviar: Varsta medie a parcului este 40 de ani, cele mai noi au fost cumparate acum un deceniu

Una dintre cele mai des intalnite situatii neplacute cand mergi cu trenul este cand se defecteaza locomotiva, iar asta nu e de mirare daca tinem cont ca media de varsta a parcului este de 40 de ani si exista in functiune si locomotive produse acum peste cinci decenii. Angajatii de la divizia de reparatii au protestat in aceste zile si spun ca trebuie in multe cazuri sa ia o piesa de la o locomotiva pentru a o pune la alta si ca lucrurile sunt din ce in ce mai grave. Ucraina, Ungaria sau Austria au cumparat locomotive in ultimii ani si reinnoiesc in continuare parcul de tractiune, exact opusul a ceea ce se intampla la noi.

Cosmarul trait de o femeie din Dambovita, dupa ce a avut o aventura cu un barbat din sat. Ori ma omoara, ori murim amandoi odata

O femeie de 53 de ani a inceput sa traiasca un cosmar dupa ce a avut o aventura cu un barbat cu zece ani mai mic, din judetul Dambovita.

Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a castigat cu multa truda primul meci din 2020, invingand-o pe Ajla Tomljanovic in optimile de finala ale turneului WTA Adelaide, scor 6-4 7-5, la capatul a o.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )