Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Malmkrog, cel mai recent film al regizorului Cristi Puiu, selectat in sectiunea competitionala Encounters de la Berlinale

Adevărul Adevărul,
VIDEO Malmkrog, cel mai recent film al regizorului Cristi Puiu, selectat in sectiunea competitionala Encounters de la Berlinale

Malmkrog, cel mai recent film al regizorului Cristi Puiu, a fost inclus in sectiunea Encounters de la Berlinale. in acelasi program a fost selectat si filmul Servants, o productie Slovacia, Romania, Cehia, Irlanda, in care joaca Vlad Ivanov, au anuntat organizatorii. continuă pe Adevărul

Pesta porcina continua sa faca ravagii! Unde a fost descoperit cel mai recent focar! E stare de ALERTA

Un nou caz de pesta porcina africana a fost descoperit in Vaslui la un mistret din zona Carja, fondul de vanatoare nr. in acest context, Centrul Local de Combatere a Bolilor CLCB) Vaslui, s-a intrunit,.

VIDEO Reforma pensiilor din Franta afecteaza si cel mai vizitat muzeu din lume. Luvru, inchis, dupa ce intrarile au fost blocate de sindicalisti

Luvru, cel mai vizitat muzeu din lume, era inchis vineri dimineata din cauza ca intrarile in muzeu au fost blocate de sindicalistii care protestau fata de proiectul guvernului de reforma a pensiilor, relateaza AFP.

Romania, cel mai mic procent de colectare din UE raportat la PIB. Orban: PSD a obligat firmele sa-si cumpere case de marcat cu transmie electronica, dar nu a cumparat servere timp de 2 ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reamintit ca Romania are cel mai mic procent de colectare a taxelor din UE raportat la PIB. in direct pe B1 TV, el a explicat ca, desi PSD a obligat firmele sa-si cumpere case de marcat.

Piata auto europeana a crescut anul trecut - Dacia a avut cel mai bun an, ce marci au crescut cel mai mult si cine s-a dus in jos

In UE s-au inmatriculat 15,3 milioane de masini noi anul trecut, cu 200. 000 peste 2018, iar Dacia a avut cel mai bun an de pana acum, cu 572. 000 de unitati. Piata a scazut in doar opt tari UE, iar Germania a ramas, la mare distanta, piata numarul 1. Polonia este cea mai mare piata din regiune, cu 555. 000 de masini noi. in Bulgaria s-au inmatriculat 35. 000, in Romania 161. 000, iar in Ungaria, cu 4. 000 mai putini.

A MURIT cel mai scund barbat din lume. Ce inaltime avea si cum arata (FOTO)

Khagendra Thapa Magar din Nepal, detinatorul recordului mondial pentru cel mai scund barbat mobil din lume, a decedat vineri. Barbatul avea 28 de ani si masura doar 67,08 centimetri. L-am internat.

Rata natalitatii in China, la cel mai scazut nivel de dupa 1949

Rata natalitatii in China a scazut anul trecut la cel mai scazut nivel de la fondarea Republicii Populare in 1949, a transmis vineri guvernul, ceea ce accentueaza ingrijorarile privind imbatranirea populatiei, potrivit AFP, scrie Agerpres.

Cel mai mare producator german de energie electrica va concedia o treime din angajati

Cel mai mare producator de energie din Germania va desfiinta pana in 2030 o treime din forta sa de munca, transmite Reuters, citat de news. ro.

LUDOVIC ORBAN: Avem cel mai mic punct de colectare a taxelor si impozitelor din UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania are cel mai mic procentaj de colectare a taxelor si impozitelor din Uniunea Europeana UE), una dintre cauze fiind faptul ca nu a fost realizata informatizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), desi toate firmele au fost obligate sa-si schimbe casele de marcat.

Pilonul II a avut in 2019, ce ironie, cel mai bun randament

Pilonul II de pensii private obligatorii a avut anul trecut cel mai bun randament. Este o ironie, pe.

Apocalipsa este aproape! Anul 2019, cel mai calduros din istorie: ANUL 2020 VA FI CATASTROFAL!

Anul 2019 a fost al doilea cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, dupa 2016,anunta Organizatia Meteorologica Mondiala, Administratia Nationala a Oceanelor si Atmosferei NOAA) din SUA.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )