Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rata natalitatii in China, la cel mai scazut nivel de dupa 1949

Hotnews Hotnews,
 Rata natalitatii in China, la cel mai scazut nivel de dupa 1949

Rata natalitatii in China a scazut anul trecut la cel mai scazut nivel de la fondarea Republicii Populare in 1949, a transmis vineri guvernul, ceea ce accentueaza ingrijorarile privind imbatranirea populatiei, potrivit AFP, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Rata natalitatii din China a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 70 de ani

Rata natalitatii din China a ajuns la cel mai scazut nivel de la formarea Republicii Populare Chineze, acum 70 de ani, in ciuda relaxarii programului un copil, potrivit BBC News.

Temperatura oceanelor, la cel mai ridicat nivel din istoria masuratorilor

Vestile legate de incalzirea globala sunt tot mai multe si tot mai proaste. Temperatura apelor oceanului planetar a atins, in 2019, cea mai ridicata valoare din istoria inregistrarilor meteorologice, iar ritmul incalzirii acestora se accelereaza, potrivit unui nou studiu.

IERI Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Importurile au depasit 1. 800 de MW, potrivit Transelectrica Consumul national de energie electrica a ajuns ieri dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, analizate de Agerpres.

TRANSELECTRICA: Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Consumul national de energie electrica a ajuns joi dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, citate de Agerpres.

TRANSELECTRICA: Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Consumul national de energie electrica a ajuns joi dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, citate de Agerpres.

Francul elvetian, la cel mai mare nivel din ultimii 5 ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7798 leieuro, in cr.

Piata auto europeana a crescut anul trecut - Dacia a avut cel mai bun an, ce marci au crescut cel mai mult si cine s-a dus in jos

In UE s-au inmatriculat 15,3 milioane de masini noi anul trecut, cu 200. 000 peste 2018, iar Dacia a avut cel mai bun an de pana acum, cu 572. 000 de unitati. Piata a scazut in doar opt tari UE, iar Germania a ramas, la mare distanta, piata numarul 1. Polonia este cea mai mare piata din regiune, cu 555. 000 de masini noi. in Bulgaria s-au inmatriculat 35. 000, in Romania 161. 000, iar in Ungaria, cu 4. 000 mai putini.

VIDEO Reforma pensiilor din Franta afecteaza si cel mai vizitat muzeu din lume. Luvru, inchis, dupa ce intrarile au fost blocate de sindicalisti

Luvru, cel mai vizitat muzeu din lume, era inchis vineri dimineata din cauza ca intrarile in muzeu au fost blocate de sindicalistii care protestau fata de proiectul guvernului de reforma a pensiilor, relateaza AFP.

2019 - cel mai negru an de dupa criza, pentru exporturile noastre

Interviu cu Mihai Ionescu, presedintele ANEIR si co-presedintele Consiliului de Export al Romaniei) * Estimez ca deficitul comercial va fi de aproximativ 17 miliarde de euro, in 2019 * Mihai Ionescu nu este optimist nici pentru acest an, in ceea ce priveste comertul exterior Reporter: Cum a fost anul 2019, din perspectiva comertului exterior? Mihai Ionescu: Anul 2019 a fost cel mai negru an din perioada de dupa criza pentru exportul romanesc, fiind pentru prima data cand ritmul de crestere al exporturilor a fost inferior celui al PIB-ului. Acesta este fenomenul caracteristic principal.

Apocalipsa este aproape! Anul 2019, cel mai calduros din istorie: ANUL 2020 VA FI CATASTROFAL!

Anul 2019 a fost al doilea cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, dupa 2016,anunta Organizatia Meteorologica Mondiala, Administratia Nationala a Oceanelor si Atmosferei NOAA) din SUA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )