Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cum a ajuns sa o inlocuiasca pe Andreea Mantea. Cristina Mihaela, primele declaratii oficiale

Playtech Playtech,
Cum a ajuns sa o inlocuiasca pe Andreea Mantea. Cristina Mihaela, primele declaratii oficiale

Cristina Mihaela Dorobantu este noua prezentatoare Puterea Dragostei sezonul 3. Ea o va inlocui pe Andreea Mantea. Noua prezentatoare are 29 de ani si este absolventa a facultatii de Drept. Cum a inlocuit-o pe Andreea Mantea. Cristina Mihaela, primele declaratii oficiale Cristina Mihaela Dorobantu, inlocuitoarea Andreei Mantea la Puterea Dragostei, a vorbit despre show-ul pe . continuă pe Playtech

Andreea Mantea pleaca de la Kanal D! Care este motivul real si cine ii va lua locul! Este revolta in randul fanilor vedetei

Vedeta Kanal D Andreea Mantea nu va mai prezenta sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei. Locul ei va fi luat de Cristina Mihaela Dorobantu, care a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce a concurat la emisiunea Bravo, ai stil!.

Mesajul care i-a topit pe fani. Ce a anuntat acum Andreea Mantea, de ziua lui Cristi Mitrea

Vedeta Kanal D s-a intors in Romania, dupa terminarea filmarilor la cel de-al doilea sezon din Puterea Dragostei, emisiune difuzata de Kanal D. Andreea Mantea si-a surprins, atat fanii, cat si fostul ei partener de viata. Mesajul care i-a topit pe fanii de pe instagram ai vedetei Andreea Mantea si Cristian Mitrea au format un .

Ultima fotografie postata de Andreea Mantea a uimit fanii. Sunteti un exemplu de parinti

Ultima fotografie postata de Andreea Mantea pe Instagram a starnit laude din partea fanilor. Frumoasa prezentatoare a postat o fotografie in care apare alaturi de fiul ei si de tatal copilului, luptatorul Cristi Mitrea.

FOTO Andreea Mantea paraseste show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D: care este motivul si cine ii va lua locul

Andreea Mantea 33 de ani) nu va mai prezenta cel de-al treilea sezon al show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D, au anuntat reprezentantii postului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )