Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cum a ajuns Romania sa aiba cea mai scumpa benzina si motorina din regiune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum a ajuns Romania sa aiba cea mai scumpa benzina si motorina din regiune

Bulgaria, Ungaria, Polonia, Austria, Cehia sau statele baltice au ajuns sa aiba combustibili mai ieftini decat cei comercializati in Romania, in conditiile in care benzina s-a scumpit cu 13% de la inceputul anului, iar motorina cu 7%. continuă pe Wall-Street Ro

ANALIZA Cum a ajuns Romania sa aiba cei mai scumpi carburanti din Europa Centrala si de Est

Bulgaria, Ungaria, Polonia, Austria, Cehia sau statele baltice au ajuns sa aiba combustibili mai ieftini decat cei comercializati in Romania, in conditiile in care benzina s-a scumpit cu 13% de la inceputul anului, iar motorina cu 7%.

Depozitarul a procesat cea mai mare valoare inregistrata pana acum pentru distribuirea dividendelor

Depozitarul Central informeaza ca, in data platii dividendelor pentru emitentul OMV Petrom SA, 12 iunie 2015, a fost procesata cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent pentru distribuirea dividendelor, respectiv 626. 112,82 lei.

Pe jumatate Lego: cea mai impresionanta masina de la cursa Le Mans [VIDEO]

Cursa de anduranta Le Mans se desfasoara anual in Franta. Timp de 24 de ore, peste 50 soferi priceputi se intrec nu numai in viteza, ci si in eficienta. Pe langa bolizii clasici, anul acesta, pe pista a aparut si o masina cu totul speciala. Popularul joc Lego nu mai este demult doar o modalitate [] Pe jumatate Lego: cea mai impresionanta masina de la cursa Le Mans [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Hillary Clinton glumeste pe tema varstei sale: Voi fi cea mai tanara femeie presedinte al SUA

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton, de 67 de ani, a redus, sambata, la tacere intrebarile privind varsta sa, in cadrul primului sau discurs de campanie, afirmand ca ar deveni cea mai tanara femeie presedinte din istoria SUA daca ar fi aleasa, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Hillary Clinton glumeste pe tema varstei sale: Voi fi cea mai tanara femeie presedinte al SUA

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton, de 67 de ani, a redus la tacere intrebarile privind varsta sa, in cadrul primului sau discurs de campanie, afirmand ca ar deveni cea mai tanara femeie.

Sorana Carstea a suferit cea mai mare umilinta a carierei si continua caderea

Sorana Cirstea continua sa aiba un parcurs dezastruos in cariera de jucatoare profesionista de tenis si dezamageste constant.

Ambasada SUA, la aniversarea de135 de ani de relatii diplomatice cu Romania:Ne dorim ca toti romanii sa se bucure de pace si securitate, protejati de statul de drept.NATO este nu doar cea mai mareata alianta din istoria mondiala, ci si cea care asigura s

In data de 14 iunie, Statele Unite ale Americii si Romania sarbatoresc 135 de ani de relatii diplomatice. Lumea s-a schimbat considerabil in aceasta perioada. Multi diplomati din ambele tari au depus eforturi sustinute de-a lungul anilor pentru a construi, mentine si consolida relatia. Ne bucuram acum de rezultatele eforturilor lor, sub forma unui parteneriat strategic infloritor, transmite Ambasada SUA prin intermediul unui comunicat de presa.

Romania, preferata de angajatori: este printre tarile cu cea mai ieftina concediere a angajatilor

Romania ramane atractiva pentru investitori, deoarece se numara printre tarile cu cele mai scazute costuri privind concedierea din motive obiective reorganizare) in cazul angajatilor cu vechime medie, potrivit unui studiu Deloitte Legal, reteaua de.

Numai de bine: Joaca, cea mai buna terapie pentru copii

Va mai amintiti cand erati mici si va jucati cu plastilina? Cand modelati diferite figurine, cand combinati culorile si formele? Eram pasionata sa modelez si, din pacate, puteam face asta numai in parc.

Paris Air Show, cea mai mare expozitie de avioane si aeronautica, se va deschide luni, 15 iunie. Ce noutati aduc expozantii

A 51-a editie a salonului aeronautic de la LeBourget, International Paris Air Show 15-21 iunie), care ramane targul aeronautic cel mai important din lume, se anunta foarte interesanta. Organizatorii anunta un numar record de participanti: 2. 260 de expozanti venind din 47 de tari, a transmis pentru Adevarul, intr-un comunicat, Cordula Barzantny, specialista in afaceri aero-spatiale la Toulouse Business School.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )