Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania, preferata de angajatori: este printre tarile cu cea mai ieftina concediere a angajatilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, preferata de angajatori: este printre tarile cu cea mai ieftina concediere a angajatilor

Romania ramane atractiva pentru investitori, deoarece se numara printre tarile cu cele mai scazute costuri privind concedierea din motive obiective reorganizare) in cazul angajatilor cu vechime medie, potrivit unui studiu Deloitte Legal, reteaua de. continuă pe Wall-Street Ro

Romania - printre tarile cu cele mai scazute costuri privind concedierea din motive obiective

Romania ramane atractiva pentru investitori, deoarece se numara printre tarile cu cele mai scazute costuri privind concedierea din motive obiective reorganizare) in cazul angajatilor cu vechime medie, potrivit celei de-a treia editii a Studiului international privind concedierea realizat de Deloitte Legal, reteaua de societati de avocati reprezentata in Romania de catre Reff Asociatii. Totusi, cu cat angajatul are o vechime mai mare in munca, costurile cresc semnificativ. Astfel, potrivit scenariului ce presupune vechime mare in munca, Romania se situeaza pe locul III in ceea ce priveste costurile cu concedierea. Concedierea din motive obiective care nu tin de angajat are costuri mai scazute pentru angajator cu conditia sa nu existe un contract colectiv de munca la nivelul intreprinderii sau pe sector, explica Florentina Munteanu, Associate Partner Reff Associatii si coordonator al practicii de dreptul muncii din cadrul societatii de avocati.

Ambasada SUA, la aniversarea de135 de ani de relatii diplomatice cu Romania:Ne dorim ca toti romanii sa se bucure de pace si securitate, protejati de statul de drept.NATO este nu doar cea mai mareata alianta din istoria mondiala, ci si cea care asigura s

In data de 14 iunie, Statele Unite ale Americii si Romania sarbatoresc 135 de ani de relatii diplomatice. Lumea s-a schimbat considerabil in aceasta perioada. Multi diplomati din ambele tari au depus eforturi sustinute de-a lungul anilor pentru a construi, mentine si consolida relatia. Ne bucuram acum de rezultatele eforturilor lor, sub forma unui parteneriat strategic infloritor, transmite Ambasada SUA prin intermediul unui comunicat de presa.

Pe jumatate Lego: cea mai impresionanta masina de la cursa Le Mans [VIDEO]

Cursa de anduranta Le Mans se desfasoara anual in Franta. Timp de 24 de ore, peste 50 soferi priceputi se intrec nu numai in viteza, ci si in eficienta. Pe langa bolizii clasici, anul acesta, pe pista a aparut si o masina cu totul speciala. Popularul joc Lego nu mai este demult doar o modalitate [] Pe jumatate Lego: cea mai impresionanta masina de la cursa Le Mans [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Depozitarul a procesat cea mai mare valoare inregistrata pana acum pentru distribuirea dividendelor

Depozitarul Central informeaza ca, in data platii dividendelor pentru emitentul OMV Petrom SA, 12 iunie 2015, a fost procesata cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent pentru distribuirea dividendelor, respectiv 626. 112,82 lei.

Hillary Clinton glumeste pe tema varstei sale: Voi fi cea mai tanara femeie presedinte al SUA

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton, de 67 de ani, a redus, sambata, la tacere intrebarile privind varsta sa, in cadrul primului sau discurs de campanie, afirmand ca ar deveni cea mai tanara femeie presedinte din istoria SUA daca ar fi aleasa, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Hillary Clinton glumeste pe tema varstei sale: Voi fi cea mai tanara femeie presedinte al SUA

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton, de 67 de ani, a redus la tacere intrebarile privind varsta sa, in cadrul primului sau discurs de campanie, afirmand ca ar deveni cea mai tanara femeie.

[P] Sodexo ofera cea mai mare retea de comercianti din tara pentru cardurile de masa Gusto Pass

Sodexo, jucator de top pe piata romaneasca a tichetelor, este prima companie care anunta includerea de noi comercianti in reteaua de parteneri care pot accepta plata alimentelor cu cardurile de masa, cel mai nou beneficiu extrasalarial pe care angajatorii se pregatesc sa il ofere angajatilor lor. Sodexo intentioneaza sa fie printre primele companii emitente de carduri de masa, oferind astfel angajatorilor si angajatilor acestora posibilitatea de a alege intre tichete de masa in format electronic si cele pe hartie.

Cum a ajuns Romania sa aiba cea mai scumpa benzina si motorina din regiune

Bulgaria, Ungaria, Polonia, Austria, Cehia sau statele baltice au ajuns sa aiba combustibili mai ieftini decat cei comercializati in Romania, in conditiile in care benzina s-a scumpit cu 13% de la inceputul anului, iar motorina cu 7%.

Piata noastra de capital este una dintre cele mai scumpe

Societatile de Investitii Financiare SIF) ar trebui sa se implice mai mult in dezvoltarea pietei de capital, este de parere Cristian Agalopol, vicepresedintele Citibank, care a aratat ca SIF-urile se numara, prin detinerile lor cumulate, printre cei mai importanti actionari ai pietei de capital.

Numai de bine: Joaca, cea mai buna terapie pentru copii

Va mai amintiti cand erati mici si va jucati cu plastilina? Cand modelati diferite figurine, cand combinati culorile si formele? Eram pasionata sa modelez si, din pacate, puteam face asta numai in parc.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )