Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum l ajuta modificarea Codului Penal pe Liviu Dragnea: Seful PSD ar putea beneficia de o noua cale de atac la sentinta definitiva din dosarul Referendumul

Hotnews Hotnews,
 Cum l ajuta modificarea Codului Penal pe Liviu Dragnea: Seful PSD ar putea beneficia de o noua cale de atac la sentinta definitiva din dosarul Referendumul

Modificarile la Codul de Procedura Penala introduc o noua cale de revizuire, respectiv atunci cand hotararea de condamnare nu este semnata de judecatorul care a participat la solutionarea cauzei. Exact aceasta situatie a fost invocata de Liviu Dragnea cand a atacat la inalta Curte decizia de condamnare in dosarul Referendumul, invocand faptul ca la redactarea hotararii nu au participat doua judecatoare, care se pensionasera intre timp. Atunci, contestatia sa a fost respinsa. continuă pe Hotnews

Dragnea, despre modificarea Codului Penal: Sustin demersul ministrului Toader

Comisia speciala pentru legile din domeniul justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, a facut publice, miercuri, proiectele de modificare a Codului Penal, a Codului de Procedura Penala si a Codului de.

Liviu Dragnea, despre prevederea care l-ar salva de condamnarea primita: imi da cineva anii pierduti in procese?

Comisia Iordache pregateste modificarea codurilor penale in asa fel incat sa il scape pe Liviu Dragnea de pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. O modificare dorita de.

Liviu Dragnea anunta ca vor fi modificate prevederile privind abuzul in serviciu: Sunt 14 variante

Comisia parlamentara condusa de Florin Iordache a inceput miercuri activitatea privind modificarea codurilor penale. in acest context, Liviu Dragnea a anuntat ca va fi modificat si articolul care defineste.

Seful ANAF si Liviu Dragnea, discutie la Camera Deputatilor, despre formularul unic

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputatilor, fostul ministru al Finantelor sustinand ca unul dintre subiectele.

Seful ANAF, convocat de URGENTA de Liviu Dragnea (VIDEO)

Seful ANAF, Ionut Misa, a fost convocat de Liviu Dragnea. Misa, fost ministru al Finantelor in Guvernul Tudose, a fost vazut intrand in graba in biroul de la Camera Deputatilor al lui Dragnea. Am.

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

Ionut Misa si Liviu Dragnea - discutii despre formularul unic, n biroul presedintelui Camerei

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, marti, o intalnire de aproximativ 40 de minute cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, anunta Agerpres.

Ionut Misa si Liviu Dragnea, tete-a-tete pe tema Declaratiei unice. Ce i-a cerut liderul PSD sefului ANAF

Seful ANAF, Ionut Misa, a petrecut marti mai bine de 40 de minute in biroul lui Liviu Dragnea, declarand la iesire ca a discutat detalii tehnice legate de Declaratia unica.

Liviu Dragnea: Facem miting pentru familia traditionala

PSD va organiza un miting pentru sustinerea familiei, a anuntat luni presedintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv. Liviu Dragnea a spus ca aceasta este cea mai importanta decizie pe care partidul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )