Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea anunta ca vor fi modificate prevederile privind abuzul in serviciu: Sunt 14 variante

B1 B1,
Liviu Dragnea anunta ca vor fi modificate prevederile privind abuzul in serviciu: Sunt 14 variante

Comisia parlamentara condusa de Florin Iordache a inceput miercuri activitatea privind modificarea codurilor penale. in acest context, Liviu Dragnea a anuntat ca va fi modificat si articolul care defineste. continuă pe B1

Dragnea spune ca vor fi modificate si prevederile privind abuzul n serviciu

Prevederile din Codul penal privind abuzul in serviciu vor fi modificate, chiar daca nu au fost inca introduse in propunerile legislative de amendare a legislatiei penale depuse miercuri de deputatul PSD Florin Iordache. Precizarea a fost facuta chiar de presedintele PSD, Liviu Dragnea, judecat intr-un dosar pentru abuz in serviciu.

Liviu Dragnea anunta un miting de amploare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale(VIDEO)

Liviu Dragnea a anutat luni, la finalul sedintei ComitetruluI Executiv al PSD, ca social-democratii au luat decizia de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Cea mai.

Liviu Dragnea spune ca a discutat cu directorul SRI, Eduard Hellvig, despre modificari la legile securitatii nationale: Si dumnealor doresc ca aceste legi sa se modifice

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca legile securitatii nationale trebuie modificate in primul rand pentru ca sunt vechi si ca a discutat pe acest subiect cu directorul SRI, Eduard Hellvig, care a spus ca este de acord ca aceste legi sa fie modificate, relateaza News. ro.

Ionut Misa si Liviu Dragnea - discutii despre formularul unic, n biroul presedintelui Camerei

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, marti, o intalnire de aproximativ 40 de minute cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, anunta Agerpres.

Liviu Dragnea: Premierul nu are nevoie de sfaturile lui Calin Popescu Tariceanu (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca partidul il va sprijini pe ministrul Justitiei Tudorel Toader daca acesta va face vreun demers dupa ce presedintele Klaus Iohannis va anunta daca o revoca sau.

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis in scandalul momentului: Judecatorii CCR vor decide

Scandal in politica romaneasca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Judecatorii CCR vor decide indiferent de ce crede presedintele, a spus Liviu Dragnea. La.

Liviu Dragnea, dupa ce Macron l-a laudat pe Iohannis: De la cei care vor sa ne dea lectii de suveranitate, le contabilizam, dar nu ne lasam foarte mult influentati (VIDEO)

Liviu Dragnea a luat foc dupa ce Emmanuel Macron l-a laudat pe Klaus Iohannis. Vorbind despre pericolul ascensiunii democratiilor iliberale din Europa si atacurile la independenta justitiei, liderul francez l-a.

Viorica Dancila si Liviu Dragnea, discutii inainte de CEx: Ce vor sa organizeze liderii PSD

Premierul Viorica Dancila a avut o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD. Printre subiectele discutate de ce doi s-ar fi numarat si posibilitatea.

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

Liviu Dragnea, mesaj catre presedintele Frantei: in Romania cam noi am castigat alegerile. Nu ne lasam foarte mult influentati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron despre faptul ca sunt unii in Romania care se opun independentei justitiei, spunand ca de la cei care vor s?.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )