Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cum a ajutat-o Simona Halep pe Ashleigh Barty sa devina lider mondial

Adevărul Adevărul,
Cum a ajutat-o Simona Halep pe Ashleigh Barty sa devina lider mondial

Ashleigh Barty ocupa fotoliul de lider al tenisului feminin mondial si si-a asigurat incheierea anului 2019 pe cea mai buna pozitie din lume. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep, antrenament alaturi de Ashleigh Barty la Shenzhen

Simona Halep a publicat, vineri, pe contul personal de Instagram, o fotografie in care apare alaturi de Ashleigh Barty, dupa o sesiune de antrenamente.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty, victorie in trei seturi cu Belinda Bencic

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, liderul mondial, este aproape sigura ca va incheia a.

Numarul 1 WTA, Ashleigh Barty chinuita de Belinda Bencic, la Turneul Campioanelor

Australianca Ashleigh Barty, lidera clasamentului mondial feminin, a invins-o, duminica, pe elvetianca Belinda Bencic, locul 7 WTA, dupa un meci in care a cedatprimul set.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty, victorie cu Belinda Bencic - Evolutie perfecta pentru australianca dupa ce a pierdut primul set

Ashleigh Barty 1 WTA) a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, reusind sa intoarca soarta meciului cu Belinda Bencic 7 WTA) dupa ce a cedat primul set cu 5-7. Australianca a avut apoi o evolutie impecabila, cedand doar trei game-uri pana la finalul partidei. A fost 5-7, 6-1, 6-2 pentru liderul mondial, dupa aproape doua ore de joc.

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Turneul Campioanelor. Duel romanesc la Shenzhen

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO Canadianca de origine romana Bianca Andreescu a recunoscut ca a admirat-o pe Simona Halep, fostul lider mondial al tenisului feminin, una din adversarele.

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Duel in premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Este o mare provocare pentru mine, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep dupa ce si-a aflat adversarele din Grupa Violet a Turneului Campioanelor.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Cum a ajuns Simona Halep in perfuzii, inainte de Turneul Campioanelor. Declaratii despre starea ei de sanatate

Luni, 28 octombrie, va fi o zi grea pentru Simona Halep, caci de la ora 14:00, ora Romaniei, se va duela cu Bianca Andreescu. Simona Halep a pasit cu stangul in competitie, caci, inainte de a incepe Turneul Campioanelor pentru ea, a ajuns pe patul de spital. Antrenorul ei a dezvaluit ca a avut nevoie .

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

Premiera pentru Simona Halep. Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Lista completa a adversarelor

Premiera pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon s-a calificat in Turneul Campioanelor, pentru a sasea oara la rand, si se va duela cu Bianca Andreescu. Premiera pentru Simona Halep! Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )