Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care este cea mai buna luna pentru a cumpara bilete de avion mai ieftine si care sunt cele mai accesibile destinatii pentru un city break

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai buna luna pentru a cumpara bilete de avion mai ieftine si care sunt cele mai accesibile destinatii pentru un city break

O comparatie intre preturile biletelor de avion pe parcursul anului arata ca luna noiembrie este cea mai ieftina luna pentru calatoriile cu avionul, in afara perioadelor promotionale. continuă pe Adevărul

Noiembrie, cea mai ieftina luna pentru calatoriile cu avionul

Luna noiembrie este cea mai ieftina luna pentru calatoriile cu avionul, in afara perioadelor promotionale, arata o comparatie intre preturile biletelor de avion pe parcursul anului realizata de agentia de turism online Vola. ro.

Care este cea mai rentabila investitie in 2016

Gramul de aur a castigat peste 18% de la inceputul anului si pana ieri. Asta inseamna ca cine a cumparat pe 4 ianuarie un gram de aur care se tranzactiona cu 142,86 de lei si l-ar fi.

VIDEO. Simona Halep implineste 25 de ani. Ce a realizat pana acum cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei si care sunt planurile ei de viitor

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, implineste, la data de 27 septembrie, 25 de ani. Simona a inceput sa joace tenis la varsta de patru ani, iar performantele ei au atins nivelul maxim in anul 2015, cand a ajuns pe locul doi in ierarhia WTA.

Alex Mladin a adus Eroina pe scena X Factor. Cea mai buna interpretare a piesei de pana acum

Alex are 21 de ani si a venit la X Factor alaturi de parintii sai de care este foarte mandru. Constient fiind in ce s-a bagat, si-a jucat cartea pana la capat, sigur pe el, scrie.

Cea mai buna crema de zahar ars cu struguri

Inca din copilarie, mi-a placut foarte mult crema de zahar ars si mirosul pe care il raspandea in toata casa. Am incercat de-a lungul anilor, sa imbunatatesc reteta si sa-i mai adaug o aroma noua. Asa ca, iata cea mai buna crema de zahar ars cu struguri, o reteta de sezon, pe care am preparat-o nu de mult timp.

Cea mai buna placinta cu nuci si dulceata

Aveti camara plina cu dulceturi? Nu stiti ce deserturi ati putea prepara cu ele? Nimic mai simplu! incearca aceasta prajitura, cea mai buna placinta cu nuci si dulceata.

SKEYE Nano 2 FPV este cea mai accesibila drona de selfie

Conceptul de drona de selfie tocmai s-a reflectat intr-o serie de dispozitive dedicate precum nouaSKEYE Nano 2 FPV de la TRNDlabs. Trecand peste numarul din ce in ce mai mare de restrictii pe care trebuie sa le aveti in vedere in momentul in care luati in calcul o eventuala achizitie, aceste gadgeturi sunt utile in [].

Cu o bormasina nu se face mufa pentru casti: cea mai sadica farsa pentru utilizatorii de iPhone 7

Ai zice ca e de la sine inteles ca atunci cand un flagship vine fara mufa pentru casti, e o idee extrem de proasta sa iti creezi tu una. Cu atat mai putin cu bormasina. Ei bine, un vlogger s-a gandit sa testeze naivitatea celor care au investit 800 de dolari pentru a avea noul [].

Peste 3.300 de austrieci ajung la Sibiu in cea mai mare excursie organizata spre Romania in ultimii 25 de ani pentru pensionarii straini

Peste 3. 300 de austrieci ajung la Sibiu in perioada 17 septembrie - 22 octombrie. Este cea mai mare excursie organizata spre Romania in ultimii 25 de ani pentru pensionarii straini, noteaza.

Cele mai sanatoase alimente pentru micul dejun

Stim cu totii ca masa de dimineata este cea mai importanta dintre toate. Asa ca, ar fi bine sa nu o mai sariti. insa, asta nu inseamna ca este bine sa mancati orice. Iata ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )