Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum sa alegi cea mai buna gradinita pentru copil. Sa tinem cont ca cei mici experimenteaza foarte mult senzorial

Adevărul Adevărul,
Cum sa alegi cea mai buna gradinita pentru copil. Sa tinem cont ca cei mici experimenteaza foarte mult senzorial

Cum arata o gradinita buna, cea care ii fascineaza pe cei mici astfel incat nu vei avea probleme de genul Nu mai vreau la gradi!. La ce sa fii atent, dar si ce poti sa faci acasa pentru cel mic, urmand sfatul educatorilor cu experienta. continuă pe Adevărul

RETETA MUCENICI. Cea mai buna reteta de mucenici moldovenesti

In fiecare an, de 9 martie, se praznuieste Sfintii 40 de Mucenici din Sebastia. Sarbatoarea crestina se suprapune cu inceputul anului agricol traditional, de dinaintea crestinarii, si a generat o.

Liviu Dragnea: Noi am vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna, nu pentru a ne intoarce la frica si teroare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca romanii au vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna si pentru libertate, nu pentru a se intoarce la frica si teroare.

Andrei Pavel va antrena cea mai buna jucatoare de tenis din Grecia: Ce spun cifrele despre eleva romanului

Desi s-a spus ca fostul jucator din echipa Romaniei de Cupa Davis va reveni in stafful Simonei Halep, acest lucru nu s-a mai intamplat.

Halep a castigat titlul pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a iesit invingatoare in ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Halep a candidat cu o.

Stefan Banica jr, mesaj neasteptat la concertul de Ziua Femeii: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani

Reactiile critice la adresa actualei guvernari se inmultesc pe scenele din Romania. La spectacolul sustinut pe 7 martie de Stefan Banica jr. , in Bucuresti, dedicat Zilei Femeii, artistul a spus, inainte de una dintre piesele sale: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani. Gestul sau a fost aplaudat indelung de catre cei aflati in sala. Summary.

WOW! Voi stiti cum arata CEA MAI MICA MAIMUTA din lume? Niciun om NU-i poate auzi strigatul (IMAGINI ULUITOARE)

Stiati ca cea mai mica maimutica e atat de mica incat strigatul ei nu este perceput de auzul omenesc? S-A ASCUNS, GOALA, SUB PAT! A VRUT SA iI FACA IUBITULUI O SURPRIZA, DAR EA A FOST CEA SOCATA! CE.

VIDEO Romanca de geniu ajunsa cea mai tanara studenta de la Conservatorul din Viena: N-au vrut sa creada ca am 13 ani

Timisoreanca Iulia Moldovan are doar 15 ani si e deja o adevarata stea la harpa. Studiaza acest instrument la Viena de cand a intrat la Conservator, in 2017, cand avea varsta de doar 13 ani. La doi ani de atunci, Iulia continua sa fie cea mai tanara studenta a institutiei austriece de invatamant superior.

Guinness World Records a anuntat cine este cea mai varstnica persoana din lume

O japoneza in varsta de 116 ani, care iubeste matematica si considera ca cel mai bun moment din viata ei este acum, a fost confirmata drept cea mai varstnica persoana din lume, a anuntat, sambata, Guinness World Records, potrivit AFP.

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Ellie White si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod unic, in cea mai mare gradina cu flori din lume. Aflata intr-o mini-vacanta la Dubai, artista a vizitat Miracle Garden, locul unde se afla peste 150 de milioane de flori, din toata lumea.

Traian Basescu, in fata studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara: `Cea mai mare realizare pe care am avut-o in mandatul meu a fost Justitia independenta`

Cea mai mare realizare din mandatul meu de presedinte a fost Justitia independenta, le-a spus Traian Basescu studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara, acolo unde a discutat despre viitorul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )